URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Rocío i David Flores, preocupats pel que li ha passat a la seva tieta Gloria Camila Ortega

La filla de José Ortega Cano ha patit un robatori a la seva casa de Madrid. Es repeteix el patró del robatori de fa unes setmanes a la seva exparella, Kiko Jiménez

Glòria Camila Ortega en un acte promocional
Gloria Camila ha patit un robatori a la seva vivenda quan estava de vacances | EspañaDiario

Tal com li va passar fa unes setmanes a la seva exparella Kiko Jiménez, que actualment viu amb Sofia Suescun, Glòria Camila Ortega Cano també ha estat víctima d'un robatori a la seva vivenda, situada a una coneguda urbanització madrilenya. L'encarregat de comunicar-ho públicament ha estat Antonio David Flores, qui ha mostrat la seva preocupació per la jove.

El pare de Rocío Flores, ha assegurat que la filla de Rocío Jurado feia temps que pensava que li podia passar una cosa així. Per aquest motiu tenia ja fortes mesures de seguretat a l¡habitatge, blindada i  amb un  «molt bon sistema de seguretat, però està en un carrer sense sortida amb un petit parc i és un lloc prou interessant pels lladres perquè és fàcil de vigilar».

Malgrat tot, el col·laborador de 'Sálvame' ha assegurat que la jove «està tranquil·la, ja que no tenia diners en efectiu dins la casa, ni res important» i ha afegit que els lladres únicament han pogut robar «roba, pràcticament res de valor» i ocasionar «algun desperfecte en l'habitatge».

Segon intent de robatori a la casa de Gloria Camila Ortega en pocs mesos

La veritat és que el robatori no li ha agafat per sorpresa a la filla de José Ortega Cano, ja que «fa uns mesos va passar una cosa semblant, però sense haver de lamentar pèrdues majors, només un petit destrossa. Ortega Cano era a prop i va poder acudir ràpid a la vivenda, evitant mals majors».

En aquesta ocasió, la jove es trobava fora de casa i el seu pare també, així que no van poder reaccionar més de pressa. De moment, la policia ja ha entrat a l'habitatge de Gloria Camila per investigar el robatori i trobar els culpables.

Sigui com sigui, la jove es troba mes tranquil·la després de l'ensurt inicial i dóna gràcies de no haver presenciat el robatori ni de ser a casa en el moment en què es produïa. Caldrà esperar que la pròpia Gloria Camila parli per conèixer més detalls sobre aquest lamentable fet.


Comentaris

envia el comentari