El canvi notable de Pilar Rubio que no s'explica ni Sergio Ramos

El futbolista i la presentadora han volgut felicitar la parella per la nova maternitat

Pilar Rubio
Hi ha diversos rumors que Pilar Rubio no acaba de congeniar amb la seva cunyada | CatalunyaDiari

Molt s'ha parlat sobre la suposada mala relació entre Pilar Rubio i Lorena Gómez-actual parella del germà de Sergio Ramos-, però sembla que la recentment estrenada maternitat de la parella de René les ha unit una mica.

Sens dubte, a causa de la pandèmia en la qual està sumida el país, el naixement del fill de la cantant i del germà de Sergio Ramos ha estat diferent del que és habitual. Ni visites a casa, ni abraçades a l'hospital, ni regals: La família Ramos-Gómez es troba totalment aïllada.

El possible fi de la mala relació 

Malgrat tot, Lorena Gómez gaudeix del seu petit i no ha dubtat a compartir la seva felicitat a través de les xarxes socials. «Morta, però agraïda a la vida. Gràcies per tants missatges d'afecte i de cor. Us estimo família! Res es compara a aquest sentiment tan màgic , escrivia a través d'un 'stories'.

René, també feia el mateix en el seu perfil d'Instagram, on pujava una imatge de el peu de el nou membre de la família. Immediatament, el seu missatge es va omplir de felicitacions, entre les quals destacava la de Sergio Ramos i Pilar Rubio. «Enhorabona! Quina alegria més gran! Quines ganes de conèixer al nan. Molts petons per tots tres, família. Un més a casa dels Ramos. Us estimo», comentava el futbolista.

La seva dona, Pilar Rubio, no dubtava a continuar el missatge de la seva parella i afegia el següent: «Enhorabona, parella! Ara a gaudir d'aquesta bonica etapa. Un petó molt gran per als tres. Moltes ganes de conèixer al petit».

Sens dubte, la presentadora i el futbolista es veuen reflectits en ells, ja que Pilar Rubio es troba en el seu quart mes d'embaràs. «És la nostra guerra de sempre. A mi m'agrada Max, Axel o Ginebra», afirmava recentment quan narraven la seva lluita per decidir el nom del nadó.


Comentaris

envia el comentari