Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Gerard Piqué i Clara Chía.

Piqué i Clara Chía no s'amaguen: confirmen que acaben de fer el pas que els faltava

Gerard Piqué i Clara Chía han pres una decisió per consolidar la seva relació

Aquest 2023 està sent inoblidable per a Gerard Piqué. Tot i que amb prou feines ha passat un mes, la Music Sessions #53 de Shakira ha 'esquitxat' Piqué de ple i, de retruc, també la seva nova parella, Clara Chía. Ara bé, això no els ha separat. Ben al contrari, els ha unit encara més, ja que han pres una decisió molt important: han decidit viure junts.

En efecte, se'ls ha vist en diverses ocasions entrar i sortir pel pàrquing de la casa que té Piqué al carrer Muntaner, a Barcelona. Així, doncs, haurien fet un pas més per fer més forta la seva relació. Alhora, amb aquesta novetat han demostrat que ja no s'amaguen i que aposten per la seva relació. No obstant això, hi ha certes persones a les quals encara no els han parlat de la seva relació. Es tracta dels fills que l'exfutbolista té amb Shakira: Milan i Sasha. Per aquest motiu, quan els nens estan amb el seu pare, Clara Chía no hi és.

Piqué i Clara Chía fan el pas

Hi ha hagut molt rumors. Es va arribar a especular sobre el fet que Chía ja feia temps que vivia amb ell, que es quedava només els caps de setmana amb ell... fins i tot es va dir que estaven buscant casa junts. Tots aquests rumors ara han quedat desmentits per la parella, que no havia decidit compartir casa fins ara. És cert que havien passat una temporada a Barcelona i a la Cerdanya junts, que feien molts plans junts i que treballaven a la mateixa oficina també junts. Però, no hi havia constància que haguessin decidit conviure permanentment com a parella.

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué i Clara Chía arriben junts a Kosmos. | GTRES

I és que últimament la premsa no els ha deixat en pau, sobretot a Clara Chía. Des que va sortir la cançó de Shakira, Clara ha estat sotmesa a una forta pressió mediàtica, fins al punt que ha hagut de traslladar-se a un hospital per un atac d'ansietat. Per això, amb aquest gest Piqué deixa les coses clares a Shakira

Això no obstant, ara que viuen junts caldrà que vagin amb compte amb els dos nens de la casa, Milan i Sasha.  Els dos infants coneixen la nova xicota de Piqué, però no saben que ella i el seu pare mantenen una relació des de fa temps. De fet, han coincidit en diverses ocasions, però, els han dit que Chía és només una amiga del seu pare. Això podria dificultar la instal·lació de Clara a l'àtic de Piqué, però cal tenir en compte que aviat Shakira marxarà a Miami amb els seus fills. Ja és prou difícil per a ells haver de deixar enrere la seva vida a Catalunya. Per tant, si els parlessin de la relació de Chía i Piqué, la situació encara seria més complicada. 

Ara només falta esperar i veure com evoluciona aquesta relació. De vegades, la convivència mata les relacions, però, amb tot el que ha passat, segur que intentaran evitar-ho en tot moment.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUISVES de TV3 al WhatsApp