El pitjor enemic de la Casa Reial i que coneixes molt bé

Els reis estan preocupats perquè noves informacions vegin la llum

El rei Felip i Letícia en la cerimònia d'inici de lesgislatura al Congrés el 3 de febrer de 2020
Els reis d'Espanya estan preocupats per les intencions de Pablo Iglesias | GTRES

Sí, una nova batalla per la Casa Reial espanyola. Si no en tenien prou amb el coronavirus i la suspensió de l'agenda dels reis Letícia i Felip, ara Pablo Iglesias es presenta com un dels grans malsons de la monarquia del país.

En aquesta ocasió, el causant del problema té nom i és ben conegut pel matrimoni: el rei emèrit Joan Carles. I és que el líder de la formació morada està disposat a investigar els suposats 65 milions que el rei va entregar en el seu moment a la seva amant Corinna i el seu fill.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una comissió d'investigació per a resoldre aquest cas

De fet, cal recordar que Podemos, junt amb altres grups amb representació al Congrés dels Diputats, havien demanat crear una comissió d'investigació per a resoldre aquest cas.

Però malgrat l'intent, finalment aquesta investigació es va tirar enrere pels vots en contra de PSOE, PP y VOX. Ara bé, qui coneix bé a Iglesias sap que no és home de rendir-se a la primera i, per tant, seguirà intentant saber què va fer el rei emèrit amb aquells diners. Concretament, volen saber si hi va haver blanqueig de capitals en els 100 milions de dòlars que Aràbia Saudita havia donat al llavors rei d'Espanya i, el posterior regal de fins a 65 milions d'euros que aquest hauria oferit a Corinna.

El temor més gran de la Casa Reial

Aquest és un tema que no interessa gens ni mica a la Casa Reial i, per aquest motiu, faran tot el possible per a evitar que Iglesias compleixi amb els seus objectius. De totes maneres, el polític té present que embolicar-se amb la Família Reial no sempre és sinònim de triomf, ja que la justícia a Espanya, de moment, té una dubtosa igualtat segons a qui afecti. Una vegada més, caldrà esperar per saber si Iglesias aconsegueix el que busca i, de forma definitiva, es converteix en el major enemic de la monarquia.


Comentaris

envia el comentari