Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

El pitjor malson d'Irene Rosales: «Kiko Rivera ha recaigut i necessita ajuda»

Isa Pantoja ha confirmat que el seu germà està travessant un moment molt dolent

Màxima preocupació per l'estat de Kiko Rivera després que el seu entorn més proper hagi assegurat que ha recaigut en les drogues.

La lluita contra les addiccions del DJ sempre ha suposat un problema molt greu al seu matrimoni amb Irene Rosales. I és que l'excol·laboradora de 'Viva la vida' sempre ha fet tot el que ha pogut per a ajudar-lo a superar-ho. Però ja no pot més.

Recentment, fonts properes a la parella han assegurat que Irene ja ha tirat la tovallola, ja que no veia gens d'interès per part del seu marit per a recuperar-se.

Això, sumat als nous rumors d'infidelitats que corren i als continus escàndols que protagonitza el fill d'Isabel Pantoja, haurien sumit la parella en una crisi molt profunda. No obstant això, cap dels dos s'ha pronunciat al respecte.

És més, Kiko es dedica a explotar contra els reporters que fan guàrdia a casa seva i que no el deixen tranquil.

Irene Rosales amb el micròfon en un plató de Telecinco
Irene Rosales s'ha cansat d'aguantar els exabruptes del seu marit | GTRES

Després de recórrer a Telecinco per a vendre els seus conflictes familiars dels últims mesos, sembla que, de sobte, Kiko ha decidit donar l'esquena a la cadena.

I això no seria tot, ja que aquesta decisió vindria motivada per la negativa dels directius a pagar-li els 60.000 euros que demanava per tornar a seure al 'Deluxe' Una xifra massa alta com per cedir a les seves exigències.

Sembla que a Kiko se li acaben les oportunitats de treure partit. I, després d'haver carregat durament contra la seva cosina, Anabel Pantoja, i la seva germana, Isa Pantoja, a 'Lecturas', ara és Isa qui ha parlat.

Aquest dissabte, Chabelita va ser la protagonista absoluta del 'Deluxe', on va confirmar els pitjors temors d'Irene Rosales. Segons ella, el seu germà ha recaigut en les drogues una vegada més, superat per la situació que ha viscut aquest últim any.

La gran preocupació d'Isa Pantoja per l'estat de Kiko Rivera

«Estic preocupada no pel que expliqui, sinó per la seva salut», ha assenyalat Isa. «No l'afectarà de la mateixa manera si està bé o si està com ara. No podem dir-li el que ha de fer. Si no va a on ha d'anar, és perquè no vol».

Així, doncs  sembla que el DJ es nega a rebre l'ajuda que necessita per a recuperar-se d'una vegada per totes. «Penso que, si té problemes, hauria d'acudir a un professional. No dic que els tingui, només que la informació que ha donat Patiño a mi també me l'han donat».

Isa Pantoja pujant a un cotxe
Isa Pantoja està molt preocupada pel seu germà | GTRES

Era María Patiño qui va posar sobre la taula els problemes de Kiko, tant amb les addiccions, com amb la seva dona. De fet, l'estrella de 'Socialité' deixava entreveure que Irene ja s'hauria mudat a una altra casa amb les seves filles.

Irene Rosales llença la tovallola amb Kiko Rivera

El cansament de Rosales és més que evident, i es vol enfocar en ella i en el benestar de les seves nenes. Després de suportar tants cops, entre els quals es troba la devastadora pèrdua dels seus pares, només vol pau i tranquil·litat.

«A mi em consta. Sé que necessita ajuda, sé que diumenge passat va demanar ajuda i no sé fins a quin punt s'ho prendrà seriosament o no», assegurava Patiño al 'Deluxe'.

Recordem que fa dos anys el fill d'Isabel Pantoja ja va confessar els problemes que té amb les drogues i fins i tot es va comprometre a anar a teràpia.

«En determinats moments de la meva vida, i d'aquí ve en gran part la depressió que tinc, he sigut addicte a les drogues», se sincerava per primera vegada.

A més, confessava que en els pitjors moments havia arribat a consumir «cocaïna, haixix i marihuana» i que, si no hagués sigut per Irene, s'hauria enfonsat del tot.

«Ella es va posar ferma i em va redreçar. Em va costar moltíssim, però ja fa un any i mig que estic net». Lamentablement, pot ser que s'hagi oblidat d'aquestes promeses i que aquesta vegada Kiko ja no pot comptar amb la seva dona.