Primer pla de María Jiménez amb el rostre molt seriós

El pitjor moment de María Jiménez: la mort de la seva filla en un accident

María Jiménez va patir el pitjor cop de la seva vida

María Jiménez no va tenir una vida gens fàcil. La intèrpret, que moria dijous a la matinada amb 73 anys, sempre es va caracteritzar per la seva fortalesa dins i fora dels escenaris. Una fortalesa a què es va aferrar quan va travessar el pitjor tràngol de la seva vida.

Tot i que ha procurat no rememorar aquest episodi, a les seves nombroses entrevistes sempre ha tingut una menció especial a la seva filla Rocío. L'artista va veure com la seva vida es convertia en un malson quan li van comunicar la mort de la noia. Una trucada que no s'hauria esperat mai rebre i que va deixar María completament destrossada.

María Jiménez trencada després de la mort de Rocío

Corria l'any 1985 i Maria Jiménez ja era una de les artistes més consagrades del nostre país. Tota una carrera professional al món de la indústria musical que la va alçar a la fama gràcies a la seva particular forma d'interpretar els seus temes.

Tot i això, aquesta felicitat s'acabaria convertint en desesperació quan va rebre una trucada telefònica que canviaria la seva vida. Era el matí d'un vuit de gener d'aquell mateix any quan María va donar la pitjor de les notícies.

L'actriu María Jiménez actuant en una de les seves darreres actuacions al 2020
María Jiménez no es va recuperar mai de la mort de Rocío | Europa Press

La seva filla Rocío, de només 17 anys, havia mort en un accident de cotxe. Jiménez no entenia res i en un primer moment es va negar a acceptar els fets. Per a ella, aquell dia la jove es trobava en un tren de camí a l'escola on estava cursant els seus estudis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De fet, el mateix Pepe Sancho, que llavors era parella de María, va ser el que va deixar Rocío a l'estació. Per això la cantant no entenia com havia acabat en un cotxe que va acabar patint un accident. «La policia em va trucar i em van dir que la meva filla havia mort, però els vaig dir que era impossible», va relatar en una ocasió.

Però, la realitat era que Rocío sí que viatjava al cotxe accidentat, cosa que li va provocar la mort. Des d'aquell moment, els focus i els aplaudiments es van acabar per a María. Va decidir allunyar-se dels escenaris i bolcar-se en el seu altre fill, Alejandro, fruit del seu matrimoni amb Sancho.

Jiménez va travessar un autèntic calvari marcat per la desesperació davant de l'absència de la seva única filla. Tot i que va acabar aprenent a viure amb aquell dolor i a tirar endavant, alguna cosa en el seu cor estaria trencat de per vida.

María Jiménez no va oblidar mai el que ha passat

Amb el temps, María va reprendre la seva carrera i va continuar sumant èxits. No obstant això, aquest tràgic episodi la va marcar per sempre. Mai va amagar la mort de Rocío, però sí que evitava parlar-ne a les seves entrevistes.

El record li continuava produint un grandíssim dolor que la portava a aquell matí en què ho va perdre tot. «Vaig tenir una filla preciosa, però no m'agrada parlar d'aquest tema», va comentar a 'Lazos de Sangre'. «Em poso molt trista, perquè igual que Déu me la va donar, me la va prendre», va confessar.

María Jimé,ez amb una camisa rosa florejada i el rostre seriós
La cantant va aprendre a viure amb el dolor per la mort de la seva filla | Mediaset

També al Deluxe va rememorar aquest passatge de la seva vida reconeixent que «cada dia me'n recordo». «El dolor persisteix, la ferida es va tancant, però el dolor no», va comentar encara amb l'emoció als ulls.

Aquest va ser l'impacte després de la mort de Rocío que es va arribar a plantejar acabar amb tot. «Vaig perdre les ganes de viure», va reconèixer amb Jorge Javier. Tot i això, va ser el seu altre fill qui realment la va ajudar a tirar endavant.

Alejandro era tan sols un nadó quan Rocío va morir i María era conscient que el necessitava. Per ell, va treure forces i va decidir bolcar-se completament en la seva cura. Però, no només la cantant estava destrossada. Pepe Sancho també va patir molt amb la mort de la jove.

Tot i que no era la seva filla biològica, l'actor la va acollir com a pròpia. Va ser l'últim a veure-la amb vida en aquella estació on havia d'agafar el tren que la portaria a escola. Aquesta imatge no s'esborraria mai de la seva ment.