Primer pla de Jesulín de Ubrique

Nou bebè a la vista a 'Sálvame': Un col·laborador segueix les passes de Jesulín

Algú molt proper a Belén Esteban té la intenció de tornar a ser pare

Sembla que la febre de la paternitat ha arribat a Telecinco per quedar-s'hi i s'ha instaurat amb força entre alguns dels col·laboradors de 'Sálvame'.

Ara que Jesulín i María José Campanario han anunciat que tornaran a tenir un nadó, n'hi ha que volen sumar-s'hi. 

«Per nosaltres és una benedicció. L'únic que volem és tenir una mica de tranquil·litat i de pau per poder portar-ho tan bé com sigui possible. Que vingui bé i ja està», assegurava la parella, que afronta amb il·lusió aquesta nova etapa.

«Estaré força més acompanyada per ell. Imagino que amb la perspectiva de l'edat, perquè vaig donar a llum als meus fills molt jove, estic segura que el gaudiré d'una manera totalment diferent», manifestava Campanario.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario estan molt contents amb l'embaràs. | GTRES

«Qui em diria a mi que tornaria a ser pare, amb la meva Andrea, de 22 anys; la meva Julia, de 18; i el meu noi, de 14... I jo amb 48 que compleixo el pròxim 9 de gener. Per això no et prepara ningú!», expressava Jesulín.

Tot i això, sembla que n'hi ha d'altres que sí que estan més que preparats per endinsar-se en una aventura com aquesta. Es tracta de Kiko Matamoros.

Tot i tenir cinc fills, amb els quals el col·laborador ha tingut els seus més i els seus menys, sembla que ara mateix passa per una gran etapa personal.

De fet, ha arreglat les seves picabaralles amb tots ells excepte amb una, Anita, fruit del seu matrimoni amb Makoke.

Sembla que la model va aconseguir intervenir entre Matamoros i els seus fills, fent-li canviar completament la seva mentalitat.

Kiko Matamoros, amb més ganes que mai de convertir-se en pare

Tant és així, que el tertulià es mostra molt il·lusionat amb la possibilitat de portar al món més descendència. Un nen que seria el millor regal per a Marta quan ell falti.

Kiko és conscient de la diferència d'edat que el separa de la seva parella, més de vint anys. Sap que no podrà gaudir de totes les etapes del seu proper fill, però la seva futura dona sí que ho farà. 

«Jo ja tinc cinc fills, però bé, m'agradaria tenir-ne un altre amb Marta, perquè quan no estigui tingui alguna cosa que l'uneixi a mi molt més important del material», reconeixia obertament.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i la seva parella Marta López. | GTRES
Aquesta seria la millor herència que podria deixar a la seva parella, a parer seu. La parella ha demostrat estar molt unida i per això no sorprèn que vulguin buscar un nadó molt aviat per incrementar aquesta felicitat.

«Jo afortunadament encara sóc fèrtil… Marta vol esperar 2 o 3 anys, estic pensant a congelar l'esperma per quan ella estigui preparada. Però sí, vull tornar a ser pare i em fa moltíssima il·lusió», assegura el tertulià.

Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros
Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, vol esperar uns anys per ser mare. | Gtres

 «A més, va una mica més enllà… M'agradaria que el dia que jo no hi sigui, Marta tingui alguna cosa en comú dels dos que no sigui material. Veus? M'emociono…», afegia gairebé plorant.

El desig paternal de Matamoros sembla estar a flor de pell i té les idees molt clares. «M'agradaria tenir bessons també, un nen i una nena», sosté.

A 65 anys, el col·laborador de 'Sálvame' espera el seu segon net i gaudeix fent d'avi amb Matías, que ja té tres anys.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros es veu preparat per tenir un altre fill. | GTRES
Amb tot, ha deixat clara una cosa. «Si em dona la gana tenir un fill amb 65 anys, el tinc». Estic en el meu millor moment per educar un fill, em sento preparat», comentava fa un temps.

«Quan miro enrere, amb la meva primera filla, que la vaig tenir a 27 anys, no tenia excessivament clar quina era la responsabilitat de ser pare. Cadascú és circumstància del seu temps», revelava.

Per tant, Kiko té molt clar que seria el millor dels pares i gaudiria molt del nou fill.