La infanta Sofia té una taca de naixement circular a la cama

Polèmica que afecta de ple la infanta Sofia: «No és l'hereva»

Confirmen que Elionor i Sofia de Borbó rebran la mateixa educació, però la realitat és una altra perquè la infanta no ocupa el primer lloc en la línia successòria al tron d'Espanya

La casa reial marca la diferència entre Elionor i Sofia de Borbó. De fet, el futur d'Elionor, de 15 anys, ja està estudiat i organitzat sense opció a canvi, mentre que el de Sofia, de 13 anys, és una incògnita. 

 

La princesa Elionor deixarà la Zarzuela aquest estiu per marxar a estudiar els dos anys de batxillerat al Regne Unit. La seva vida farà un gir de 180 graus quan agafi les maletes i comenci la seva aventura a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Sofia, per la seva banda, romandrà a Espanya fins que finalitzi l'Educació Secundària Obligatòria.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

La casa reial no ha explicat si Sofia marxarà a l'estranger per construir-se un futur millor, però sí que ha informat sobre quins seran els seus passos quan compleixin la majoria d'edat.  Així doncs, la futura reina, Elionor, tornarà a Espanya quan acabi els seus estudis per rebre una formació militar, la mateixa que el seu pare. En el cas de la seva germana, la infanta Sofia, també rebrà una instrucció com la seva germana, però més flexible.

 

No hi ha cap dubte que, per molt que la casa reial asseguri que no volen cometre el mateix error que van cometre amb les infantes Elena i Cristina, no poden evitar-ho. De fet, les diferències entre les germanes, Elionor i Sofia, es fan molt evidents.

Felip i Letícia no volen deixar a Sofia en un segon pla

Diversos membres de la reialesa han comès imprudències i fins i tot delictes. La Zarzuela assegura que això passa quan s'abandona a les persones en un segon pla. Aquest és l'exemple del príncep Harry, que ha marxat amb la seva dona, Meghan Markle de la família reial britànica. O els escàndols protagonitzats pel príncep Andreu, fill d'Isabel II, que va estar involucrat en delictes d'abús sexual a menors amb el seu company d'aventures, el pedòfil Jeffrey Epstein.

 

Per evitar que Sofia de Borbó pugui protagonitzar un escàndol mediàtic, Felip i Letícia no volen descuidar la seva educació. Per aquest motiu, la infanta serà educada com la seva germana. Segons informen, la menor rebrà una educació completa i integral, en la qual també s'inclourà coneixements sobre l'aspecte castrense, com van fer amb Felip i ara amb Elionor.

Un comiat trist i amarg

Elionor i Sofia s'han acostumat a estar sempre juntes. És per això que Sofia podria trobar a faltar a la seva germana. Són germanes, amigues, companyes i confidents i, per tant, viure separades podria ser una etapa molt amarga. Per aquest motiu, han pactat mantenir el contacte cada dia a través de les xarxes socials, sempre que les normes ho permetin.

 

Els reis consideren que és el millor per al futur d'Elionor. Ells mateixos asseguren assumir el cost dels dos cursos de la princesa a l'estranger, que ronda els 75.000 euros per any.