«Jo no et crec Rocío Carrasco, s'han desmuntat totes les teves mentides»

Rociíto ha perdut el suport del públic i s'exigeix que Antonio David torni a Telecinco

Rocío Carrasco necessitava explicar la veritat per seguir viva, però segurament no s'imaginava que el seu testimoni seria el seu enemic. Molts periodistes asseguren que no està sent sincera, i fins i tot tenen proves que desmunten el suposat intent de suïcidi.

Carlota Corredera, presentadora de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha definit als seus detractors com «negacionistes de la violència de gènere». Aquest comentari ha indignat a molts espectadors, que no han trigat a manifestar-se a les xarxes socials. 

Ana Rosa Quintana defensa Rocío Carrasco

Alessandro Lequio, col·laborador habitual del programa d'Ana Rosa, ha estat molt dur amb la filla de Rocío Jurado. Està convençut que la veritable víctima d'aquesta història no és ella, sinó Antonio David Flores.

«Rocío ha estat vint anys assetjant-lo judicialment, i la justícia ha donat la raó a aquest senyor», defensa el col·laborador. Ana Rosa Quintana no està d'acord amb aquesta teoria, i considera injust el tracte que està rebent Rocío Carrasco per part dels seus detractors. No obstant això, molts espectadors no es creuen el testimoni de Rociíto, i exigeixen que els jutges prenguin mesures.

«Jo no et crec Rocío Carrasco, s'han desmuntat totes les teves mentides», escriu un usuari de Twitter. Rocío Carrasco té tot un exèrcit de detractors que estan disposats a destruir-la. D'altra banda, Antonio David prefereix mantenir-se al marge i no parlar amb la premsa. L'excol·laborador de 'Sálvame' exigeix respecte, i no accepta que es posi en dubte la seva innocència.

La filla de Rocío Jurado perd el suport del públic

'Contar la verdad para seguir viva' ha estat una de les estrenes més vistes de Telecinco. Malgrat que el primer capítol va registrar un rècord amb cinc milions d'espectadors, l'audiència està perdent l'interès.

Alguns presentadors, com Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera, han convertit a Rocío en una estrella, però la seva obstinació ha acabat avorrint a l'audiència. De fet, els últims episodis només han aconseguit dos milions d'espectadors. Per aquest motiu, s'ha vist obligada a sortir del seu refugi i donar la cara en directe. Rociíto s'asseurà al plató per resoldre els dubtes que estan sorgint sobre el seu testimoni.

Mentrestant, els seguidors d'Antonio David han aprofitat per demostrar que Rocío no està explicant la veritat. «Rocío, jo no et crec» s'ha convertit en la frase més escrita a Twitter. Els detractors de Rociíto no tenen por i estan disposats a arribar fins al final perquè no accepten que es converteixi en la víctima d'aquesta història.

«El documental ha perdut espectadors perquè estan enganyant a l'audiència», escriu un usuari. Gran part del públic està convençut que Antonio David tornarà a la televisió, i tots esperen que desmunti la versió de la seva exdona. Alguns periodistes asseguren que Rocío està perdent seguidors perquè s'ha centrat a mitificar la figura de Fidel Albiac, el seu marit.

La filla de Rocío Jurado assegura que Fidel sempre ha estat al seu costat i, a més, ha estat l'únic que no ha tingut por a Antonio David. «Mai m'ha demanat res a canvi», declara en el seu documental. Li estarà donant suport en aquests difícils moments?


Comentaris

envia el comentari