Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

La filla de Paula Echevarría i Bustamante, enmig de la polèmica per una frase

La primogènita podria ser el centre d'una polèmica entre els seus pares després d'una frase cridanera de la seva mare

Falta poc perquè Paula Echevarría i Miguel Torres coneguin al seu primer fill, Miguel Jr. L'actriu es troba a les portes de donar a llum i els seus ulls ho diuen tot: està molt enamorada i plenament feliç. I és que tant ella com la seva primogènita, fruit de la seva relació passada amb David Bustamante, Daniella, estan gaudint dels últims moments de la gestació juntes. En aquesta línia, l'actriu ha fet algun posat amb la seva filla de dotze anys per a qui més té unes dolces i fermes paraules.

 

Segons la seva mare, Daniella té un caràcter fort i les idees molt clares, però, de vegades, això genera alguna discrepància entre mare i filla, tal com ha afirmat l'actriu. «Té caràcter, sap el que vol, o almenys el que no vol, és lluitadora, lluitadora, i sempre busca la seva pròpia aprovació per sobre de la dels altres. A vegades això em treu de polleguera (com tota mare quan s'intenta educar), però estic tan orgullosa que sigui així! Espero que segueixi fent-se escoltar sempre!», afirma Paula.

A més, la 'influencer' confessa que lidiar amb el paper de mare, en els pròxims dies per partida doble, juntament amb el seu treball com a actriu és complicat. I més encara quan David Bustamante desapareix de tant en tant del camp de batalla.

 

«El pare de Daniella també viatjava i tenia coses marcianes del tipus un 'tour' de 15 dies», va assegurar Paula. Sembla que el cantant, per compromisos professionals, ha descuidat en alguna ocasió les seves obligacions envers la seva filla. Tindrà Daniella algun retret cap al seu pare per això? I Paula?

 

Crida l'atenció que en aquestes paraules escopides per la boca de la model, Paula no s'hagi pronunciat el nom del seu exmarit, David Bustamante i, per contra, s'hagi dirigit a ell com «el pare de Daniella». No obstant això, sigui com sigui o la nul·la relació que pugui existir entre els pares de la jove de dotze anys, Paula i la seva filla estan radiants i esperant amb els braços oberts l'arribada del nou nadó a les seves vides.

Un homenatge a la maternitat

La model protagonitzarà a la revista 'InStyle', que sortirà a la llum a l'abril, un reportatge que desmitifica els ideals cossos de les dones famoses embarassades, on ha confessat que ella també ha engreixat. Amb la seva filla Daniella va arribar ni més ni menys que als «21 quilos» durant el seu embaràs i, en aquesta ocasió, confessa que s'està cuidant molt; seguint una dieta equilibrada i, sobretot, practicant molt exercici.

 

Tanmateix i malgrat extremar els hàbits saludables, hi ha quelcom que l'exdona de David Bustamante no ha pogut evitar i que li fa molta ràbia. «Estic d'acord que soc una embarassada que engreixa. (...) Em costa eixugar-me els peus i les botes tancades 'fa estona que van deixar d'existir!'», explica de manera anecdòtica. No obstant això, ella està encantada de ser mare per segona vegada: «Si gairebé tots els que som pares repetim, per alguna cosa serà», diu divertida.

 

I és que no hi ha experiència més gratificant que la de ser mare encara que això, en algunes ocasions, el temps i la dedicació exclusiva que requereix, comporta al fet que moltes dones s'obliden que, a part de mares són això també, dones.

 

Paula admet que l'amor per la seva filla va per davant, abans fins i tot que l'amor propi. «Fa dotze anys i mig que soc mare i, si alguna cosa aprens, és a pensar en una altra persona abans que en tu. En el meu cas, vaig perdre tot el que suposava pensar en mi. És el canvi més radical que sents».

 

Encara que Daniella pugui ser una jove complicada, com a dona lliure i amb pensament propi que és, i a Paula de vegades li faci tirar-se dels cabells, la model està molt orgullosa de la seva filla gran i així ho crida als quatre vents.