Captura de la revista 'Diez Minutos'

La portada de 'Diez Minutos' indigna tot Espanya en un dia molt trist

Les xarxes han qüestionat l'elecció de la revista

Álex Lequio va morir a Barcelona per culpa del càncer el passat 13 de maig. Ara, un mes i mig després de la gran tragèdia, l'entorn del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha pogut donar-li l'últim adéu en un funeral molt emotiu aquest passat dimarts.

Ana Obregón va estar molt destrossada  durant tot l'acte. L'actriu va estar acompanyada en tot moment per les seves germanes i la seva nora, Carolina Monje. Alessandro Lequio i la seva dona, María Palacios, també van estar molt units a l'actriu.

Durant tota la cerimònia es va veure una Ana Obregón completament  enfonsada, sense deixar de plorar en cap moment. L'actriu està completament trencada i està clar que la pèrdua del seu fill li ha canviat la vida per complet.

La foto que indigna el país

El dia 23 de juny Ana Obregón  va visitar el cementiri de la Pau amb un pastís de xocolata  a les mans, davant la tomba del seu fill, que hagués complert 28 anys. Aquesta dolorosa imatge ha estat la portada d'avui de la revista 'Diez Minutos', cosa que ha generat certa controvèrsia, ja que el citat mitjà ha publicat en exclusiva imatges de visita d'Ana Obregón al cementiri justament l'endemà del seu funeral.

Les fotos corresponen a la setmana passada, per això el mitjà està rebent una allau de crítiques. Els lectors esperaven una portada amb les imatges de l'últim adéu al jove, i no una foto de ja fa una setmana.

Segurament l'esmentada revista ha publicat aquest dimecres en exclusiva les imatges de la visita de la mare d'Álex al cementiri perquè les fotos de l'enterrament són d'agències, de manera que no en tenen l'exclusivitat. 'Diez Minutos' ha volgut aprofitar i treure a la llum avui mateix les captures del 23 de juny, fet que no ha agradat gens.

La conclusió, però, és que Ana Obregón no deixa de pensar en el seu fill i que la seva mort l'ha deixat molt tocada. L'actriu s'està refugiant en la fe, mentre rep diàriament les visites d'Alessandro Lequio i la seva dona i de les seves germanes, que no han deixat d'estar amb ella en cap moment des de la mort d'Álex Lequio.