La portada d'avui de '¡Qué me dices!' que deixa retratada a Rocío Flores

Rocío Flors va pujar una fotografia seva lluint tipàs davant d'un mirall i el seu tímid xicot va contestar amb una emoticona d'un anell.

Rocío Flors i Manuel Bedmar a la portada de Que em dius.
Rocío Flores i Manuel Bedmar porten quatre anys de relació | ¡Qué me dices!

Des que Rocío Flores va tornar a la realitat després de mesos a l'illa de 'Supervivientes', no s'ha parat d'especular sobre la seva nova vida post-reality. Ara, la portada d'avui de la revista '¡Qué me dices!' ha revolucionat al Clan Flores. Segons ha revelat la publicació, ja ressonen campanes de casament entre Rocío Flores i el seu nuvi, Manuel Bedmar.

La consolidada i jove parella ja ha manifestat la seva intenció d'anar-se'n a viure junts pròximament, un gran pas per a la relació que obre les portes al matrimoni.

¿Futur casament entre Rocío Flores i Manuel Bedmar?

El retrobament dels joves després de quatre mesos separats per l'estada de Rocío Flors a Hondures ha estat d'allò més emotiu. Només cal veure les publicacions de tots dos a Instagram per saber l'amor que es professen l'un a l'altre.

De fet, el rumor del qual parla '¡Qué me dices!' neix d'una conversa entre tots dos a les xarxes socials. Rocío Flores va pujar una fotografia seva lluint cos radiant davant d'un mirall, on se li pot veure un anell que podria ser una aliança de compromís, i el seu tímid xicot va comentar-li amb una emoticona d'un anell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Que no te de miedo ser tú “

Una publicación compartida de Rocio Flores (@rotrece) el

La resposta de l'ex-supervivent va ser més que contundent. Un altre emoji d'un anell va servir per deixar clar que la parella coincideix al 100%.

Recentment, sortia a la llum el rumor sobre el possible embaràs de la filla de Rocío Carrasco. Com la jove ha confessat en diverses ocasions que vol ser mare en un o dos anys, cal esperar que la parella decideixi passar per l'altar abans de tenir al seu primer fill.

La reacció del Clan Flores a la portada de '¡Qué me dices!'

Al Clan Flores la notícia d'un possible casament ja no sorprèn. Rocío i Manuel compten amb la completa aprovació del pare de la jove, Antonio David.

«És un noi discret, normal, molt familiar i molt bon nen, no li interessa la televisió. La meva filla i ell s'estimen molt», va confessar un dia l'ex-guàrdia civil sobre el seu futur gendre.

No obstant això, la notícia sí que podria haver deixat gelat a la mare de la jove. Rocío Carrasco. Durant tot el concurs de Telecinco, Rocío Flores va plorar la manca de comunicació que tenia amb la seva mare. Pot ser que aquesta sigui l'ocasió perfecta per reprendre la relació?


Comentaris

envia el comentari