La Casa Reial no deixa de sorprendre: revelació inesperada sobre Elionor

Pylar Eyre ha opinat sobre la manca d'exposició pública de la futura hereva al tron

La princesa Elionor amb banderes al darrere
Elionor porta una vida pública diferent de la del seu pare quan era jove | G3

Aquest dissabte, 31 d'octubre, la princesa Elionor complirà 15 anys. Molt més adulta que fa uns anys, la futura hereva al tron es prepara des de ben petita per poder ocupar el lloc del rei Felip VI. Acompanyada pels seus pares, són diverses les ocasions on aquests han volgut mantenir-la allunyada de la polèmica en plena crisi monàrquica.

Malgrat ser la futura reina d'Espanya, poc o gens se sap de la princesa Elionor, més enllà dels seus interessos en l'astrologia, la música, el teatre i la lectura. Tal com ha comentat Pilar Eyre al seu bloc per a la revista 'Lecturas', tan sols hi ha d'ella «un parell de fotos a l'any a la porta de l'escola, els premis i alguna frase solta a l'estiu. Quina diferència del seu pare! Sabíem que passava l'edat del 'pavo', treia males notes i havien de posar-li professors particulars. Estava 'enamorat' de Viki Carvajal, encara que aquest romanç adolescent no agradava a Sofia: així ho va reconèixer amb tristesa la mare de Viki, qui va assegurar que «no la van voler perquè van saber que anava a estudiar periodisme».

Una vida pública diferent de la del seu pare

Tot al contrari del que va succeir al seu dia amb el rei Felip, amb prou feines es coneix quin és el dia a dia de la futura hereva al tron. «D'Elionor què en sabem? Té amics? Em nego a pensar que les seves úniques relacions siguin els seus pares i la seva germana, o que també va vestida així, amb aquesta roba sense edat, en les seves activitats privades. Felip als quinze anys havia de fer front a una premsa llenguda: es critica que els que l'envolten siguin una «endogàmia d'amics pijos» apunta Alfonso Ussía. A la pregunta «en què consisteix ser príncep d'Astúries?», Felip responia amb candidesa, "no ho sé"», critica Eyre.

I és que al llarg d'aquests 15 anys, no hem vist cap imatge de la princesa Elionor al costat d'altres persones que no fossin les del seu entorn familiar, prenent un aperitiu o fent qualsevol altra cosa típica de les nenes de la seva edat, com si ha passat amb la seva cosina, Victòria Frederica, cosa que sens dubte li ha restat credibilitat a la corona.

És més, Pilar Eyre ha ficat el dit a la nafra assegurant que «en el cas que sobrevisqui la monarquia, és de preveure que Elionor regnarà d'aquí 30 anys, quan en tingui 45, ¿serà tot aquest temps una crisàlide embolicada en el seu capoll, portant una vida de monja tancada a palau, esperant el seu moment? Sembla que quan era més nena i li preguntaven què havia de ser de gran, contestava resignadament: reina».


Comentaris

envia el comentari