El preciós gest de Lucía Rivera amb Marc Márquez

El pilot català ha rebut tot el suport de la seva parella

Marc Márquez a 'El Hormiguero'

Marc Márquez està molt feliç amb la seva parella | GTRES

Marc Márquez ha tornat a fer història, ha guanyat un campionat de principi a final, sense cap competidor, arrasant per tots els circuits com ho ha fet a Xest, per tancar la temporada de la millor manera possible.

L'última victòria a València ha estat la número 12 de la temporada del de Cervera. El català és campió del món per sisena vegada de la màxima categoria del motociclisme, un autèntic record. Aquesta temporada ha estat la millor de tota la seva carrera esportiva, i potser també en l'àmbit personal, on a banda del suport incondicional de la seva família, també ha tingut el de Lucia Rivera, la seva parella.

El petó de Lucia Rivera i Marc Márquez

És tota una realitat que la relació entre Márquez i la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera està en el millor moment, bona prova d'això ha estat l'apassionant petó que tots dos s'han fet en acabar la cursa. Una mostra de l'amor que senten i també dels nervis que pateix Lucía en veure el seu xicot damunt la moto. El de Cervera pot estar molt orgullós de tot el que ha fet durant aquesta temporada.

El petó de Lucía Rivera a Marc Márquez
El petó de Lucía Rivera a Marc Márquez | EFE

També et pot interessar...


Comentaris
Toni
Marx Márquez.....felicidades y no cambies nunca ...tú sencillez....gran campeón
Angels Nuri
Ets iun gran lluitado et merexes axo i mes et seguexu desdel prime dia i arriscas tan quem posas la pell de gallina moltas felisitats tanbe pel teu xerma
Modesto Bedmar
Muchas felicidades por tú victoria número 12 que cierra cierra un año maravilloso para ti y honda. Cada dia tu manera de ser me anima más a ser un gran seguidor de tu carrera meteórica , y esa sencullez de los grandes deportistas. Y que tu relación con Lucia sea para siempre. Un fuerte abrazo de un humilde seguidor

envia el comentari