«Prefereixo morir-me abans que abraçar la meva mare»

Kiko Rivera concedeix una entrevista a la revista 'Lecturas' i parla sobre la seva mare, el seu tiet i la seva cosina

Aquest dimecres, 26 de maig, ens hem despertat amb una portada de 'Lecturas' que ha generat una allau de crítiques. En la portada apareixen en exclusiva les imatges d'Isabel Díaz Ayuso amb la seva parella, però qui guanya protagonisme és Kiko Rivera, que ha fet unes declaracions molt dures sobre la seva mare, Isabel Pantoja.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier Vázquez entrevista a Kiko Rivera

Jorge Javier Vázquez s'ha traslladat fins a casa de Kiko Rivera per entrevistar-lo. Malgrat que el DJ va haver de fer fora a un okupa de casa seva, que va destrossar-li l'habitatge, ha aconseguit fer obres i viure còmodament.

Durant l'entrevista, el fill petit de Paquirri s'ha mostra molt sincer amb el presentador de 'Sálvame'. Per aquest motiu, no ha dubtat en parlar sobre la seva mare, la seva cosina Anabel Pantoja i, fins i tot, sobre el seu tiet Agustín Pantoja.

L'entrevistador, en primer lloc, no ha dubtat en posar-nos en context recordant l'especial ‘Cantora, la herencia envenenada’: «Passats els mesos, veig un Kiko diferent. Menys enfadat i més decebut. Ferit. Algú que sap que, encara que li faci mal, no ha de veure a la seva mare perquè llavors haurà perdut la batalla. Res haurà valgut la pena», ha assegurat Jorge Javier Vázquez.

A més, ha afegit: «Sap que si es troben, ella serà capaç de menjar-li l'olla i, per tant, tota la seva lluita se n'anirà en orris. Kiko resisteix, encara que no sabem fins quan», lamenta el presentador.

Dures declaracions

Han passat diversos mesos des que el DJ va decidir deixar en evidència a Isabel Pantoja després de descobrir les mentides sobre l'herència del seu pare. Per aquest motiu, després d'intentar parlar amb la seva mare i no rebre resposta, va decidir fer-ho públic a la televisió. És més, Kiko Rivera va recaptar documentació i va posar-se en mans d'advocats per demostrar que no menteix. 

Isabel Pantoja segueix sense donar explicacions, i la situació ja està en mans judicials. Ara bé, Kiko Rivera ha explicat que «vaig fer-li una oferta, a la meva mare: netejar el deute i posar Cantora al meu nom, com volia el meu pare. Però no va contestar». Així doncs, Kiko Rivera ha decidit anar més enllà i no tallar-se ni un pèl: «Prefereixo morir-me sense abraçar a la meva mare», assegura el DJ en l'entrevista.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja pel carrer amb ulleres de sol
Mare i fill no tenen pensat reconciliar-se | GTRES

Kiko parla d'Anabel i Agustín

En aquesta entrevista tampoc ha obviat fer esment d'altres familiars amb els quals no té bona relació. Així, per exemple, ha parlat de la querella que ha posat contra el seu tiet, Agustín Pantoja, per haver comès tres delictes: estafa, administració deslleial i apropiació indeguda.

De la mateixa manera, Kiko Rivera no s'ha oblidat de fer esment de la seva cosina, Anabel Pantoja, amb la qual no manté el contacte. De fet, a 'Sálvame' va assegurar que no se segueixen a les xarxes socials. «Anabel ja no és la mateixa. Està una mica revolucionada, tot el dia enfadada i donant cops a la taula: 'Soc Anabel Pantoja'», ha lamentat Kiko. 


Comentaris

envia el comentari