El whatsapp d'Antonio David Flores sobre la declaració del seu fill al judici

L'exmarit de Rocío Carrasco decideix guardar silenci i mantenir-se al marge de la polèmica

Aquest divendres, 21 de maig, David Flores ha declarat al jutjat de Màlaga contra la seva mare per l'impagament de la pensió alimentària. Malgrat que Rocío Carrasco ha parlat sobre el seu fill en la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', sobre aquest assumpte no ha volgut dir res perquè encara és una causa oberta. 

Mentre que Antonio David Flores segueix guardant silenci i intenta mantenir-se al marge per recomanació dels seus advocats, o potser per augmentar el valor de la seva possible reaparició pública, Rocío Carrasco ha revelat que Olga Moreno ha estat la responsable de gestionar la pensió del seu fill. És més, la protagonista del documental assegura que la dona d'Antonio David no deixava que el seu fill agafés el telèfon per trucar-la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El missatge d'Antonio David Flores

La periodista Ángela Portero, ha aprofitat la seva intervenció en el programa 'Ya es mediodía' per revelar l'últim missatge que va rebre d'Antonio David Flores. Portero assegura que es va posar en contacte amb ell per verificar la informació que van donar Laura Fa i Isabel Rábago.

«És cert que el teu fill no pot parlar amb la seva mare perquè ningú li ha donat el seu telèfon? És cert que ha dit això en el judici?», li ha preguntat a Antonio David sense moltes esperances de rebre resposta. No obstant això, sorprenentment, Antonio David ha contestat i ha afirmat que «ho sento Ángela, no parlaré sobre la declaració del meu fill en el judici, ja que legalment, tenen caràcter de reservades».  

Un canvi d'actitud

En el moment en què Rocío Carrasco va decidir trencar el seu silenci, Antonio David Flores va ser conscient que no podria continuar venent una història que no s'ajustava a la realitat. De fet, sempre ha estat escoltat i, fins i tot, ha guanyat molts diners per tacar la figura de la mare dels seus fills. Tot i això, arran del documental de Carrasco, l'exguàrdia civil ha estat acomiadat de 'Sálvame'.

Des de llavors, el silenci s'ha apoderat d'ell. Antonio David sempre ha estat l'encarregat de donar informació a la premsa sobre els seus conflictes amb Rocío Carrasco i, per tant, la gent està sorpresa perquè ara ha decidit mantenir-se al marge. Tan sols s'ha pronunciat per demanar que ningú el defensi: «No em defensis, no cal que et perjudiquis», va dir-li a Kiko Matamoros.

Sembla que s'ha girat la truita i ara és Rocío Carrasco qui ha decidit parlar. De fet, ha concedit dues entrevistes a 'Sálvame' per aclarir dubtes i donar les gràcies a totes aquelles persones que li han enviat missatges de suport, com María Teresa Campos. Amb el seu testimoni ha aconseguit el suport de molta gent i es troba amb ànims per fer front a les demandes d'Antonio David Flores.


Comentaris

envia el comentari