Katia Aveiro y Cristiano Ronaldo en un montaje fotográfico

Preocupació per la germana de Cristiano Ronaldo, ingressada a l'hospital

Katia Aveiro està lluitant per recuperar-se de les greus conseqüències de la Covid-19

Katia Aveiro, la germana de Cristiano Ronaldo, està travessant un moment molt complicat. Ha hagut de ser ingressada en un centre sanitari després d'haver-se contagiat de la Covid-19. El virus li ha provocat, entre altres coses, una pneumònia de la qual està intentant recuperar-se en un hospital portuguès on està ingressada.

Katia Aveiro ha hagut de ser ingressada

Cristiano Ronaldo va patir el coronavirus l'any passat. Ara li ha tocat el torn a Katia. En concret, el passat 17 de juliol va ser quan va descobrir que s'havia contagiat. En un primer moment, va estar confinada a casa, seguint el protocol, ja que no tenia cap símptoma de gravetat.

No obstant això, el dia 23 va haver d'acudir a l'Hospital de Funchal per una pneumònia, conseqüència del coronavirus. Des de llavors, roman allà ingressada i encara no sap en quin moment podrà rebre a l'alta. Per ara, tant Katia com la família esperen com evoluciona el seu estat.

La familiar de Cristiano Ronaldo decideix parlar

Com és lògic, els éssers estimats i els amics de Katia Aveiro estan molt preocupats per la cantant, així com els seus seguidors. Per aquest motiu, ella no ha dubtat a fer servir els seus perfils en xarxes socials per intentar tranquil·litzar-los. Ho ha fet pujant diversos vídeos i fotografies al seu compte a Instagram. En aquests apareix estirada al llit d'hospital i es veu clarament com té posat oxigen i alguna altra via.

Encara que la imatge pugui impactar, la veritat és que va millorant a poc a poc. Així, ho ha explicat: «Estic a l'hospital, tot va bé i vaig recuperant-me, gràcies a Déu. I també gràcies a l'equip mèdic». Aveiro ha afegit que està reaccionant bé i que sent millores visibles cada dia que passa. «El millor de tot és que fins i tot vaig perdent el pes que havia guanyat durant les vacances. No havia de ser dolent», diu tot fent comèdia.

De la mateixa manera, ha tingut paraules d'amor cap a la seva família que, tot i que està a distància per culpa l'aïllament, està al seu costat en tot moment. Fins i tot ha pogut mantenir una conversa, via trucada de vídeo, amb la seva filla Valentina, que té només dos anys. Aquesta li ha insuflat molta energia per seguir endavant amb el seu procés de recuperació.

Així mateix, no ha volgut acabar la seva publicació sense abans llançar una reflexió als seus seguidors. En efecte, els ha dit: «A la vida el que tenim realment és l'amor per la nostra gent i per les nostres creences. I també el desig de ser feliços amb ells i per fer el que estimem».

[Instagram] CR1iZm7M4Do [/ instagram]

Katia Aveiro rep nombrosos missatges d'ànim

Els seus familiars no deixen d'enviar-li missatges d'afecte i ànim en aquesta situació i també ho estan fent fans i amics. Precisament, entre aquests es troben alguns espanyols que van ser els seus companys durant el seu pas per 'Supervivents 2014'. Ens estem referint a Nacho Montes o Anabel Pantoja. La prima de Kiko Rivera, per exemple, li ha escrit: «Amiga, cuida't».

Això sense oblidar a altres cares conegudes del nostre país que li han desitjat una ràpida recuperació. Seria el cas de Tamara Gorro o Carolina Sobe. És més, fins i tot Ivana, la germana de la seva cunyada (Georgina Rodríguez), també li ha deixat un comentari. Li ha dit: «Aviat passarà i estaràs a casa amb la família. Força!».