Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Salten les alarmes per l'estat de salut de Rocío Flores

Rocío Flores està a l'hospital i ningú sap el motiu

Rocío Flores ha liderat un nou escàndol, però aquesta vegada els seus enemics han abaixat la guàrdia perquè estan preocupats. Mentre que Antonio David s'ha assabentat que ha de tornar als jutjats, ha rebut una altra notícia alarmant: la seva filla roman a l'hospital.

La neta de Rocío Jurado va començar a treballar en televisió sent una de les cares més amables del moment, però la seva mare ha aconseguit desemmascarar-la. Segons el testimoni de Carrasco, la col·laboradora va ajudar al seu suposat botxí a convertir la seva vida en un infern.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Arran d'això, Rociíto ha aconseguit guanyar la batalla mediàtica, ja que hi ha molta gent que considera que la seva filla no és tan bona com vol donar a entendre. De fet, la jove ha rebut comentaris bastant ofensius, algun d'ells constitutius de delicte, i la pressió ha pogut amb ella.

Rocío Flores va apartar-se dels mitjans de comunicació durant tot l'estiu, perquè no estava preparada per a tants conflictes. Per això, va marxar a Mèxic una temporada, però ha tornat més renovada que mai i amb ganes de seguir lluitant.

Tot i això, ha patit un contratemps que ha fet saltar totes les alarmes: ha visitat la Clínica Quirón per a acudir a una revisió mèdica. No obstant això, els seus fans volen tranquil·litzar al públic, assegurant que no es tracta de res greu i que simplement és una visita rutinària.

Segurament, Antonio David Flores s'haurà endut un disgust a l'hora de llegir les notícies que estan circulant sobre la seva filla, tot i que ha de ser ella qui doni explicacions. Tanmateix, tothom està especulant sobre el seu estat de salut i Rocío haurà de respondre als rumors més forts.

Rocío Flores, nerviosa per la trobada imminent amb Carrasco

Rocío té un gran temperament i sempre se n'ha aprofitat per donar resposta als rumors que asfixien a la seva família. Per la seva banda, Ana Rosa Quintana confia en ella, per això li ha cedit el seu programa i pugui defensar-se des d'una plataforma poderosa.

Llavors, la filla d'Antonio David explicarà per què està a l'hospital, ja que ha sigut ella mateixa qui ha revelat la informació. Però, els seus detractors estan convençuts que té obsessió per cridar l'atenció de la premsa i així generar contingut dins de la cadena.

Com que ara la jove ha de resoldre molts fronts, de moment no necessita crear més escàndols innecessaris. I és que un dels temes més importants que ha de tractar és la seva imminent trobada en els tribunals amb la seva mare.

Rociíto ha tornat a actuar i la família Flores ha contraatacat, estratègies creuades que reuniran a tots dins d'una mateixa sala. El jutge ha de sentenciar al botxí del conflicte, resultat que terroritza als instigadors del moviment: l'exmatrimoni.

Rocío Flores tornarà a negar a la seva mare a la televisió

Pròximament, la filla de Rocío Jurado té preparat un documental explosiu que ja ha fet tremolar a tots els membres del clan Mohedano. Assegura que aquesta vegada no atemptarà contra Antonio David, però la col·laboradora d'Ana Rosa segueix sense estar d'acord.

Amador, Gloria i Ortega Cano sempre s'han portat molt bé amb la 'influencer', així que aquesta no vol que la seva mare els perjudiqui. Així doncs, el més probable és que s'assegui a 'El programa de Ana Rosa' per negar totes les acusacions que faci Carrasco.

Per la seva banda, Telecinco segueix apostant per Rociíto, perquè continua sent un ídol de masses i no volen desaprofitar a un personatge tan poderós. No obstant això, els espectadors comencen a estar cansats del seu discurs i ja no té la mateixa repercussió que abans.

Així mateix, hi ha qui s'ha posicionat al costat d'Antonio David i de la seva filla perquè tots dos han adoptat una postura perfecta. I és que es presenten com a víctimes d'una batalla en la qual lluiten en inferioritat de condicions, almenys en el terreny mediàtic.