Adela González trenca el silenci a la televisió sobre la mort de la seva filla de 8 anys

La presentadora basca ha tornat amb un somriure i una dedicatòria a la seva filla

Adela González, presentadora del programa 'Qué me estás contando' de la televisió autonòmica basca ETB
Adela González ha dedicat la seva volta a la pantalla a la seva filla | Twitter

Adela González, presentadora del programa 'Qué me estás contando' de la televisió autonòmica basca ETB, ha tornat a la televisió després de passar per un dels moments més durs que una mare pugui suportar: la defunció de la seva filla. Adela ha estat dos mesos allunyada dels mitjans després de perdre a la seva filla amb tan sols vuit anys a conseqüència del càncer que patia.

Un dur retorn a la feina que la presentadora ha afrontat amb enteresa i dedicant-li unes precioses paraules a la petita Andrea. «El primer somriure en la meva volta a la pantalla va per a tu, el meu amor. Amb vertigen, però amb la il·lusió que tu em vas ensenyar a tenir sempre, fins i tot en els pitjors moments» deia Adela González en el seu retorn a la televisió.

La filla de la presentadora va morir el passat mes de maig

La periodista, que va treballar en 'Más vale tarde' substituint a Mámen Mendizábal durant les seves vacances, va decidir en 2016 abandonar Atresmedia per a passar a ser una de les cares més conegudes de les tardes d'ETB amb un espai propi.

Ha estat la mateixa Adela la que informava en les seves xarxes socials sobre la malaltia que patia la seva filla Andrea. «La cirurgiana Estíbaliz Solórzano i el seu equip li van salvar la vida la primera vegada el setembre de 2018» relatava fent referència a la primera intervenció a la qual es va sotmetre la petita i que els va donar esperances. Però un any després, el novembre de 2019 «vam tornar a la lluita». «Però res es va poder fer i aquest mes de maig, el 'drac' va guanyar la batalla» publicava González anunciant el tràgic final de la seva filla.

Des de llavors, la presentadora de 'Qué me estás contando' s’ha mantingut allunyada de la televisió per a recuperar-se de tan dur cop i reapareixia dos mesos després. Amb tot el dolor que una mare pot suportar, Adela ha tret forces per a seguir endavant i continuar amb una vida que ja no serà mai la mateixa.


Comentaris

envia el comentari