Anabel Alonso dona la notícia que il·lumina la seva vida amb 55 anys

La notícia sobre la seva futura maternitat es va donar a conèixer el passat mes de febrer

L'actriu Anabel Alonso i la seva parella Heidi
Anabel Alonso i Heidi han estat mares del seu primer fill o filla | Instagram

L'actriu Anabel Alonso estrena el mes de juny amb una molt bona notícia i és que als seus 55 anys acaba de ser mare del seu primer fill. La notícia l'ha donat a conèixer la revista 'Diez Minutos' on s'explica que el nen hauria nascut aquest 1 de juny, tot i que ni l'actriu ni la seva parella, Heidi Steinhardt, s'han pronunciat.

Després de set anys de relació totes dues van decidir fer el pas i anar a buscar aquest nen que ha estat tan esperat per la parella. Anabel Alonso confirmava al febrer la notícia a través de les xarxes socials on, un dia després, va donar les gràcies als seus seguidors per tot el suport que havien rebut: «Només vull donar-vos les gràcies per la quantitat de missatges d'amor i afecte que ens heu enviat. Estem molt felices i molt il·lusionades. Sí, seré mare!».

Encara no es coneix el sexe del nadó

Tot i que l'actriu i la seva parella es van mostrar molt il·lusionades en anunciar la notícia de l'embaràs, han mantingut el seu transcurs de forma discreta i no han donat gaires detalls sobre aquest. Així doncs, es desconeix si han tingut un nen o una nena i, per tant, també quin és el seu nom.

No obstant això, la parella ha anat compartint escasses fotografies a través de les xarxes socials de com evolucionava l'embaràs. Fa sis setmanes, Anabel Alonso publicava una foto on apareix ajaguda al costat de la panxa d'Heidi mentre li fa un petó. També en compartia una on la seva gossa Berta li feia petons a la panxa d'Heidi tot esperant l'arriba del nadó.


Comentaris

envia el comentari