La trista trucada entre Ramón García i Ana Obregón després de la mort d'Álex

El presentador del mític 'Grand Prix' sentia un gran afecte per Álex Lequio

Ramón García al plató de 'Liarla pardo' de La Sexta
Ramón García va tenir una dolorosa conversa amb Ana Obregón | La Sexta

Ramón García ha visitat aquest diumenge el plató de Liarla Pardo' a La Sexta, on entre altres tòpics ha parlat sobre la mort d'Álex Lequio i els detalls de la seva conversa telefònica amb Ana Obregón.

El presentador basc va ser durant cinc anys company d'Ana en el mític concurs 'Qué apostamos'. Des de llavors, Ramontxu s'ha convertit en un dels millors amics de l'actriu i un dels pilars fonamentals de la seva vida.

La seva dolorosa conversa

El passat 13 de juny, els espectadors de 'En compañía' -programa que presenta Ramón de dilluns a divendres a les tardes de Castella la Manxa- van ser testimonis de l'emoció que desprenia el bilbaí després d'assabentar-se de la mort d'Álex Lequio.

Després d'acabar la retransmissió en directe del seu programa, el bilbaí va parlar per telèfon amb la seva amiga Ana Obregón. «Quan vaig arribar a casa a la nit, vaig trucar-la. Ella em va agafar el telèfon i vam estar vint minuts o més gairebé sense parlar, plorant tots dos», li va explicar a Cristina Pardo, conductora del programa vespertí de La Sexta.

Ramón va explicar que perdre un fill és el pitjor cop que una persona pot rebre. Per això, és conscient el sofriment que està sentint la biòloga en aquesta etapa de la seva vida. Malgrat això, el presentador confia que la seva amiga tirarà endavant. «Ana se'n sortirà. És forta. Té moltíssimes coses en contra ara, però també a favor», va confessar el presentador, que coneix a la perfecció la personalitat d'Ana Obregón.

Les paraules del presentador aquell 13 de maig

El dia de la mort d'Álex Lequio, Ramón García es dirigia visiblement emocionat als seus espectadors i els explicava una terrible notícia. «A vegades la vida et dóna cops de maça com aquest que els explicaré. M'acaben de confirmar que ha mort Alejandro, el fill de la meva estimada Ana García Obregón».

Hores abans, el presentador basc s'havia posat en contacte amb la seva amiga per saber com estava el seu fill. «Avui a les 2 de la tarda, li havia enviat jo un missatge a Ana perquè m'expliqués com va la cosa. Quan m'he assegut per començar aquest programa, encara sense confirmació, em parlaven de la mort d'Aless».

Ramón va confessar que li costava moltíssim parlar en passat d'algú tan jove. «El vaig conèixer quan era un nadó, l'he vist créixer i per a mi era un nen molt especial... Avui la meva estimada Ana, que estarà destrossada, ha perdut el que més estimava en aquest món, que és al seu únic fill. Això ha de ser duríssim», sentenciava el conductor del mític 'Grand Prix'.


Comentaris

envia el comentari