El retrobament secret que Gloria Camila no pensa revelar

La filla de Rocío Jurado es va veure embolicada en una forta polèmica

Gloria Camila a Las Ventas de Madrid (6 octubre 2019)
La filla de Rocío Jurado es va veure embolicada en una forta polèmica | GTRES

La final de 'Supervivientes' es troba cada vegada més a prop i el paper de la família Jurado ha dominat pràcticament totes les trames del concurs. Potser el paper més difícil ha estat el que ha desenvolupat Gloria Camila, que ha hagut de lidiar amb diversos fronts i fer alguns equilibris impossibles com a defensora.

D'una banda, apareixia com a defensora d'Ana María Aldon, dona del seu pare, el torero Ortega Cano i, per tant, la seva madrastra. Precisament, durant el transcurs del programa, no han estat poques les veus que han posat en dubte si la relació d'ambdues és tan bona com sembla.

D'altra banda, la participant estrella d'aquesta edició ha estat Rocío Flores, neboda de Gloria i íntima amiga i guardiana de totes les seves confessions i intimitats.

I per si no fos prou, un altre dels concursants, l'extronista Albert Barranco, va guanyar certa fama en proclamar que havia tingut un 'affaire' amb la filla del torero, mentre ella tenia parella. Sobre aquest assumpte, Gloria Camila s'ha pronunciat en poques ocasions. Ho ha desmentit, però potser no ha estat tan categòrica com s'esperava.

Per filar encara més prim, la seva neboda Rocío i Barranco han mantingut una excel·lent relació durant tota la seva estada a l'illa, fins al punt que s'ha especulat que la neta de Pedro Carrasco podia tenir un interès en el català que aniria més enllà de la simple amistat.

Tal ha estat el grau de compenetració i de suport mutu, que Gloria fins i tot va defensar Albert durant alguna intervenció en els debats. Tot això, malgrat la controvèrsia sobre el seu presumpte anterior idil·li.

L'esperat retrobament 

Aquest diumenge, últim dia de maig, Albert apareixia al programa per primera vegada com a expulsat per valorar el que havia estat el seu concurs i respondre algunes preguntes. I entre bambolines va passar el que molts esperaven: Barranco i Gloria es van creuar.

Segons el concursant, ell va fer un gest de saludar-la, mentre que ella simplement va mantenir la mirada. Ja al plató, Barranco va defensar la seva amistat amb Rocío Flores, amb la qual pretén seguir mantenint contacte després del 'reality'.

I després de revelar com va ser el fugaç retrobament amb la filla del torero, el català es va reafirmar en el que havia passat fa algun temps amb ella. Però, en aquesta ocasió, va reconèixer no voler aprofundir més en polèmiques per respecte a les seves respectives parelles.


Comentaris

envia el comentari