Julia Janeiro en un muntatge amb fotografies del seu Instagram

La primera publicació de Julia Janeiro després de complir els 18 anys

La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario compleix avui, diumenge 18 d'abril, la seva majoria d'edat

Molt s'ha parlat aquesta setmana de la majoria d'edat de Julia Janeiro, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Avui mateix, diumenge 18 d'abril, la jove compleix els seus 18 anys i la premsa del cor ha estat molt pendent d'ella en aquestes últimes setmanes.

Fa uns dies ja vam veure com la revista 'Lecturas' s'avançava a la seva majoria d'edat per a despixelar les seves fotografies, perquè entre les seves pàgines es va publicar un reportatge sobre la filla del torero i, a més, imatges seves amb la cara descoberta —cal recordar que en ser menor d'edat no es podien publicar fotografies en les quals es veiés la seva cara, havien de sortir pixelades—.

Així doncs, Julia Janeiro es va mostrar davant els mitjans sense cap mena de censura abans d'hora, perquè és avui quan realment compleix els seus 18 anys i quan, ara sí, totes les revistes del cor i altra premsa podran utilitzar la seva imatge sense cap mena d'impediment, perquè es considera ja una adulta.

Cal dir, no obstant això, que no és que Julia Janeiro s'hagi volgut mantenir en el més total anonimat en tot aquest temps, perquè el seu compte d'Instagram s'ha fet molt popular en els últims mesos i són milers les persones que la segueixen i veuen cada dia les seves fotografies, que no són poques.

La filla de Jesulín i la Campanario publica tota mena d'imatges en les quals, evidentment, sí que se li veu la cara, per la qual cosa la seva imatge ja es podia conèixer molt abans que ella complís els seus 18 anys. De fet, la jove s'ha fet més popular en les últimes setmanes per publicar alguna fotografia més pujada de to, i és que Julia no té por de mostrar-se tal com és.

Recentment havia publicat algunes imatges en les quals se la veia mostrant el seu cos en banyador o biquini, també fotografies amb el seu nòvio i més coses.

En principi no es tractaria d'alguna cosa estranya, perquè qualsevol persona pot fer tals coses sense problemes, no obstant això, el fet de ser la filla de dos personatges tan famosos i estar a punt de complir la majoria d'edat ha fet que aquests actes hagin estat més notícia del normal.

Ara, la filla de Jesulín, just en el dia en què compleix els seus 18 anys, ha publicat una nova fotografia en el seu Instagram, però aquesta vegada ha estat una mica més nostàlgica, amb motiu del seu aniversari.

Julia Janeiro de petita en una imatge compartida per ella en el seu Instagram
Julia Janeiro ha publicat una fotografia seva de petita | Instagram

I és que la jove ha pujat a les seves 'stories' una imatge d'ella mateixa en la qual se la pot veure de nena. És una foto en blanc i negre a la qual ha afegit una emoticona d'un cor i un pastís, acompanyat de la frase «sweet 18», o cosa que és el mateix, «dolços 18». Es tracta de la primera publicació que ha fet la jove res més complir la majoria d'edat.

Des d'ara, per tant, Julia Janeiro serà, probablement, l'objectiu de molts focus, almenys durant aquestes primeres setmanes després de complir la seva majoria d'edat. Cal recordar que es tracta d'una cosa que ja li va passar a la seva germanastra, Andrea Janeiro, fa uns anys quan també va complir els seus 18 anys.

No obstant això, en el cas de Julia podria ser diferent i és que són molts ja els que es pregunten si la filla de la Campanario i Jesulín acceptarà la seva fama i acabarà per aprofitar-la a favor seu introduint-se també en el món de la televisió i els famosos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.