Julia Otero durant els premis Ondas, un ella mateixa va ser guardonada

Primeres paraules de Julia Otero després d'encetar la seva batalla contra el càncer

La periodista d''Onda Cero' ha agraït els missatges de suport que ha rebut després d'anunciar el seu càncer en ple directe


El dilluns 22 de febrer, Júlia Otero, periodista d''Onda Cero', va anunciar al començament del seu programa que ha estat diagnosticada de càncer i que romandria algunes setmanes allunyada dels micròfons per sotmetre's a un tractament oncològic. Afortunadament, Otero ha tornat a la direcció de 'Julia en la onda' i ha volgut agrair el suport que ha rebut durant aquests dies.

És més, Julia Otero també ha utilitzat el seu compte de Twitter per dirigir-se directament als seus seguidors: «Bon dia! No és fàcil trobar paraules que expressin la gratitud que sento davant tot l'afecte que he rebut aquestes setmanes. Persones públiques, anònimes, oients, amics, companys... Gràcies a tots per empènyer. Tot va bé», ha publicat aquest dijous.


Suport massiu a les xarxes socials 

Després de publicar el tuit a primera hora d'aquest dijous 18 de març, Otero ha rebut un centenar de missatges per part de molts companys de professió i de seguidors anònims, que han manifestat la seva felicitat per la positiva recuperació de la periodista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La periodista de 'El Intermedio', Andrea Ropero, li ha dedicat un sincer «ànims i força! T'enviem un petó enorme». Des del compte oficial de 'La Sexta', també han volgut enviar-li un missatge a Otero: «Ànims i força, companya». A més, l'escriptor Juan Gómez Jurado li ha contestat amb un «t'estimo, Julia».

Una altra presentadora d'Atresmedia, la catalana Sandra Sabatés, li ha enviat «molta força i un petó enorme». Per altra banda, Juanra Bonet li ha deixat el següent missatge: «Força i paciència, mestra. A casa estem amb tu».

El sorprenent missatge de Julia Otero que va deixar gelada l'audiència en directe

El 22 de febrer, Julia Otero va anunciar al començament del seu programa 'Julia en la onda' que ha estat diagnosticada de càncer. «Després d'una setmana, he arribat a la conclusió que he de compartir el motiu de la meva absència. Portem tantes tardes compartint la vida... i he d'explicar-vos el que em passa», començava la seva intervenció.


«Dimarts passat, no fa ni una setmana, en un control rutinari d'aquests que tots hem de fer quan toca, va arribar la sorpresa. En un raconet van aparèixer uns centímetres d'unes cèl·lules egoistes que no treballen pel bé comú, sinó que s'obliden i van per lliure. La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona», confessava la periodista.

La periodista es manté positiva

Després de gairebé quatre setmanes de la notícia, Julia Otero està lluitant contra el càncer de còlon amb tota la positivitat del món. La periodista, que compta amb el suport de la seva parella i de la seva filla, s'està sotmetent a un tractament oncològic per curar-se com més aviat millor. És més, Otero assegura que la història tindrà un final feliç.


«Estaré uns dies fora de combat, encara que el meu oncòleg insisteix que entre químio i químio em deixi de ximpleries i vingui a la ràdio a donar-vos la tabarra. I això penso fer. Així que amenaço de fer-ho quan pugui», afirmava el 22 de febrer. Tant de bo segueixi amb aquesta força interior i pugui superar la batalla contra el càncer.