Primer pla princesa Elionor

Elionor deixa el seu xicot i el canvia per un altre a la seva tornada a Espanya

La princesa s'ha deixat veure molt ben acompanyada

La tornada de la princesa Elionor a Espanya després del seu primer any a l'UWC Atlantic College ens ha regalat grans moments.

La jove arribava acompanyada per la seva germana, la infanta Sofia, a la primera visita oficial a Girona. Allà, les filles dels reis van topar amb els crits d'un grup d'antimonàrquics que feia molt de soroll a les portes del Museu Dalí a Figueres.

Princesa Elionor
La princesa Elionor durant l'entrega dels Premis Fundació Princesa de Girona 2022 | EUROPA PRESS

Tot i això, el més cridaner resultaven ser les ferides que Leonor presentava a la mà, provinents d'algun tipus de cremada.

Un fet davant del qual la Zarzuela ha evitat pronunciar-se, generant un gran enrenou sobre això. De fet, desconeixien que Elionor hagués patit cap accident, ni lleu ni greu ni de qualsevol mena.

D'altra banda, encara que l'agenda de Felip i Letícia és diferent de la de les nenes, tots coincidien al Palacete Albéniz, a Montjuïc.

dits de la princesa Elionor
Primer pla dels dits d'Elionor | GTRES

El que tampoc no passava desapercebut a l'ull públic eren les males cares dels reis quan anaven caminant junts cap a una trobada amb diferents personalitats.

Al rei se'l veia gesticulant molt, i assenyalant, mentre la seva dona intentava mantenir les maneres. Una seqüència poc habitual en públic, «malgrat que no és ni la primera ni l'última vegada que no es tallen a l'hora de deixar constància de la seva disconformitat per alguna cosa».

Això, mentre Elionor i Sofia es quedaven als jardins i assistien a un taller impartit per Hadi Partovi. La veritat és que la princesa se la veia molt pensativa, potser pensant en el seu xicot, a qui va haver de dir adeu per culpa de les vacances d'estiu.

La princesa Elionor supera les penes d'amor amb un altre noi

Tot i que podria haver superat les penes d'amor molt ràpidament, ja que se la veia acompanyada d'un jove molt atractiu.

Un noi que podria recordar-li el seu primer amor, que encara no coneixem. La veritat és que del suposat xicot de la princesa en sabem molt poc, llevat que té els cabells arrissats negres, barba i lluïa una dessuadora amb el logotip de l'escola.

A més, Elionor ja l'ha presentat als seus familiars i comptaria amb l'aprovació dels reis, que veuen amb molt bons ulls aquest jove «alt, maco, prim i estranger» que estudia un curs per sobre de la seva filla.

Família Reial
La família reial arribant a la cerimònia dels premis | EUROPA PRESS

La reina es presenta com «una dona moderna que entén que Elionor visqui aquesta mena d'experiències amb 16 anys». De fet, tots dos eren captats durant l'aniversari de la seva àvia, Paloma Rocasolano, fet que va fer saltar totes les alarmes.

«Ni la mare ni el pare van oposar-se, perquè tots dos saben que no s'han de prohibir, sinó cedir, tolerar i ajudar quan tot, inevitablement, acabi per trencar-se», apuntava Pilar Eyre.

La princesa Elionor entregant un premi
La princesa Elionor entregant el Premi Princesa de Girona a l'actriu María Hervás | Europa Press

Curiosament, el rei Felip també coneixia la seva primera xicota amb la mateixa edat que té ara la seva filla i va estar amb ella fins als 18 anys. Així, és molt probable que les mateixes circumstàncies acabi separant els camins d'Elionor i el seu enamorat.

A partir de l'any que ve els joves ja no podran coincidir pels passadissos de l'UWC Atlantic College, ja que el noi ja haurà acabat els estudis al centre.

▶️ Leonor enmudece con las fotos de Juan Carlos I que confirman el engaño

Motiu pel qual hauran de limitar les trobades. No obstant això, potser voldreu aprofitar l'estiu per passar temps junts.

El que és clar és que Letícia no vol pressionar la seva filla perquè cometi els mateixos errors. I és que la seva sogra, la reina Sofia, «va pressionar el príncep perquè deixés la seva primera parella».

Tot i això, Elionor ha de centrar-se ara en els seus compromisos institucionals, els quals s'ha vist obligada a deixar en un segon pla durant aquest últim any.