Foto de la princesa Leonor saludant a la multitud amb un somriure

La princesa Elionor, enamorada del milionari Gabriel: tota la seva fortuna

Asseguren que Elionor ha estat un temps amagant el romanç

La princesa Elionor  s'ha convertit en la cara del moment perquè una revista alemanya ha destapat el secret. Asseguren que està sortint amb Gabriel, un milionari que pertany a una família molt important i que té una gran fortuna al darrere. 'El Programa de AR' ha tractat aquesta informació. Cada cop té més pes i se'n coneixen detalls més sorprenents.

La princesa Elionor ha acaparat tots els titulars de la premsa alemanya: «Elionor d'Espanya. El seu primer amor», anuncien amb entusiasme. Si la filla de Felip VI confirma aquesta història, seria una autèntica bomba perquè la família de Gabriel té molt de poder. Té 18 anys i és molt ambiciós perquè sap que tard o d'hora heretarà un patrimoni molt suculent.

Elionor va conèixer el seu suposat xicot a l'UWC Atlantic College mentre cursava el batxillerat. Alguns mitjans es neguen a mantenir la presumpció d'innocència perquè hi hauria proves: la història està demostrada. Tant és així que els secrets de Gabriel han quedat al descobert: és brasiler, però s'ha criat a Nova York.

El rei Felip, Letizia Ortiz i les seves filles, Leonor i Sofia de Borbón, posant somrients a la graduació de Leonor
Elionor començarà una nova vida lluny de la seva família | @CasaReal, Twitter

«La seva mare té èxit a la publicitat i el seu pare treballa com a banquer d'inversió per al Deutsche Bank. Ell té un doctorat en filosofia en una universitat d'elit dels Estats Units. És reconegut com un expert en el sector financer internacional», expliquen a la revista Bunte.

La princesa Elionor està molt ben relacionada

Elionor hauria triat bé el seu «primer amor». Els seus futurs sogres tenen molt de pes a Nova York, cadascun en el seu sector. De fet, Gabriel ha tingut accés a cercles molt exclusius i ha estudiat a les millors escoles dels Estats Units.

El rei Felip VI, la reina Letizia, la princesa Leonor i la infanta Sofía posen en la confirmació de la filla menor del rei el dia 25 de maig de 2023
Elionor té noves il·lusions | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«La família viu en un edifici elegant d'apartaments al riu Hudson, no lluny del famós Wall Street. Gabriel va anar a una escola de secundària privada a Brooklyn on assisteixen els fills de les estrelles de rock i de les supermodels».

Elionor encara no ho sap, però darrere dels pares de Gabriel hi ha una fortuna molt interessant. Són propietaris d'un luxós habitatge a la zona més cara de Nova York, cosa que demostra el seu alt nivell de vida. La premsa alemanya assegura que no és l'única propietat que tenen i que de mica en mica tot anirà veient la llum.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!