Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor ja no pot amagar les estranyes ferides del seu cos

Elionor podria haver patit un accident

Elionor  va reprendre aquest diumenge la seva agenda institucional després que s'acabés el curs escolar a l'internat de Gal·les. Va reaparèixer a Girona acompanyada per la seva germana Sofia , un dia abans que tingués lloc el lliurament dels Premis que porten el seu nom a la localitat catalana.

Com és habitual, les seves aparicions provoquen molta expectació. Totes les mirades estan pendents d'ella, dels seus estilismes i del seu bon comportament. Però hi va haver una cosa que no va passar desapercebuda als presents.

Es tractava d'unes ferides que tenia Elionor a la mà esquerra. És possible que hagi patit algun tipus d'accident, però des de Casa Reial no han confirmat res. Per l'aspecte de la lesió, el més probable és que sigui una cremada de certa consideració.

Feia temps que tenia garantida la seva presència en aquesta entrega de guardons i era conscient que tots els fotògrafs estarien molt pendents. El més lògic és que optés per tapar les ferides lluint una bena, però això donaria lloc a més especulacions. Per tant, finalment van decidir que la portés al descobert.

Pel que es va poder apreciar a les imatges de les agències, portava algun tipus de crema o bàlsam. Possiblement buscava protegir-se del sol o simplement calmar les molèsties.

En qualsevol cas, aquest petit contratemps no va ser impediment perquè la princesa gaudís de la jornada de diumenge a Girona. Va estar en tot moment acompanyada per la seva germana i mai no va perdre el somriure. Després del seu retorn de Gal·les, se la va poder veure plena d'energia durant aquest començament d'estiu.

Princesa Elionor i Sofia
Elionor presenta unes ferides cridaneres a la seva mà esquerra | EUROPA PRESS

Juntes van recórrer el museu Dalí de Figueres i van mantenir una trobada amb vuit joves relacionats amb la Fundació. Per a l'ocasió, la princesa es va decantar per un vestit de màniga bufada i d'escot creuat de color blanc de Mango.

Elionor s'està preparant per assumir nous reptes. Així ho demostra el fet que cada cop tingui més independència a l'hora de participar en actes institucionals. Aquest diumenge se la va poder veure sense la companyia dels reis, però sí amb Sofia. Durant la visita al museu van romandre molt pendents l'una de l'altra i es van dedicar gestos de complicitat. La relació entre elles és espectacular.

Durant el tour que van fer per aquest espai dedicat a Dalí es van mostrar molt atentes a les explicacions. Contràriament al que es podria pensar, cada cop es desenvolupen millor en aquest tipus de situacions, mantenint la calma amb tots els que se'ls acosten. És possible que el fet de sentir-se protegides entre elles ajudés en aquest sentit.

dits de la princesa Elionor
Primer pla dels dits d'Elionor | GTRES

 

Elionor aprofita l'estiu per implicar-se més a l'agenda oficial

Elionor va reaparèixer aquest diumenge a Girona després d'uns quants mesos apartada de l'agenda oficial. Els darrers actes en què va intervenir van tenir lloc durant Setmana Santa. Aquesta havia estat la darrera vegada que havia trepitjat sòl espanyol.

A més de descansar a l'estiu, a la Casa Reial també pretenen que la princesa participi en més activitats relacionades amb la institució. És possible que es deixi veure en algun acte més abans que tota la família es desplaci a Palma.

A continuació tenen previst viatjar a alguna destinació secreta per desconnectar i recarregar energies. En qualsevol cas, la filla gran de Letícia i de Felip ja ha aprofitat els últims dies per estar amb la seva germana. Ja l'hauria posat al dia sobre tot el que ha viscut a Gal·les. Elionor viurà avui una jornada molt especial amb el lliurament de Premis a Girona. Això sí, moltes de les mirades estaran posades a la seva mà ferida.

▶️ Desvelan un nuevo complejo físico de Leonor (y es el mismo que el de su madre Letizia)