Primer pla princesa Elionor.

La princesa Elionor pateix des de Gal·les pels problemes dels seus pares

Elionor va veure com els seus pares passaven separats un dia molt especial

 La princesa Elionor s'interessa per tot el que passa a la Zarzuela. Des de la distància, intenta estar degudament informada. I més en aquests moments, en què el seu pare, el rei Felip, està de baixa després d'haver donat positiu de coronavirus.

Això ha provocat, entre altres coses, que hagi hagut de cancel·lar l'agenda pública. A més, ahir tampoc va poder passar el dia dels enamorats amb Letícia. No obstant això, el matrimoni va vent en popa.

Elionor, la primogènita de Felip i Letícia

El 22 de maig, els pares d'Elionor faran 18 anys de casats. En tot aquest temps no se'ls ha conegut cap crisi important. Només han hagut de fer front a algun petit contratemps, com les polèmiques de Joan Carles o el distanciament amb la família.

Si per alguna cosa es caracteritzen Letícia i Felip és per ser molt discrets. No és habitual que es facin mostres d'efecte en públic. Això sí, aquests últims mesos se'ls ha pogut veure mostrant-se complicitat, amb mirades i abraçades que parlaven per si mateixes.

Ahir, dilluns 14 de febrer, se celebrava Sant Valentí, però els reis tenien molt clar que aquest any estarien separats. Felip continua confinat, ja que va donar positiu el 9 de febrer. Es troba bé, només té símptomes lleus, així que ha aprofitat aquests últims dies per a teletreballar.

La reina Letícia i el rei Felip VI
Elionor està encantada amb la bona relació que tenen els seus pares | GTRES

Això sí, la seva agenda oficial s'ha vist alterada durant una setmana. Tots els actes previstos s'han hagut de cancel·lar. A més, la covid també l'ha deixat sense pla romàntic amb Letícia, ja fos un sopar íntim o una escapada els dos sols.

L'últim viatge que van fer junts va ser fa unes setmanes, quan van fer una visita sorpresa a Elionor. Juntament amb la infanta Sofia, van volar a Gal·les, on la princesa continua amb els estudis de Batxillerat. L'excusa va ser que volien celebrar junts l'aniversari de Felip.

En qualsevol cas, el contagi del monarca no ha afectat Letícia, que segueix atenent els seus compromisos amb total normalitat. S'ha sotmès a controls mèdics per a descartar que ella també estigués infectada, i de moment ha aconseguit esquivar el virus.

Eren conscients que aquest Sant Valentí seria totalment diferent. L'haurien de celebrar cadascú per la seva banda. I és que encara recordem el viatge que van fer el 2020 amb motiu del dia dels enamorats.

Van visitar el parc nacional de Doñana, on ens van deixar imatges precioses entre les dunes. No és gaire habitual que es deixin veure en els viatges de caràcter privat, però en aquella ocasió se'ls va poder immortalitzar.

La família reial en un acte institucional
Fa unes setmanes, Letícia, Felip i Sofia van fer una visita sorpresa a Elionor | GTRES

Elionor veu que els seus pares cada dia estan més units

Elionor ha pogut comprovar com Letícia i Felip cada cop són més afectuosos. Travessen un bon moment com a parella, i fan molta unió davant dels problemes familiars que van sorgint. 

Els reis fan tot el possible pensant en el futur de la Corona i de les seves filles. Es recolzen mútuament i treballen de manera conjunta amb el mateix propòsit. També han vist com Elionor i Sofia han anat creixent i cada vegada són més independents.

Felip, Letícia, Elionor i Sofia fa anys
Elionor estudia el batxillerat a Gal·les | Europa Press

Això els ha ajudat a reforçar la relació, ja que ara es poden dedicar més temps l'un a l'altre. Els gestos i les abraçades de complicitat que últimament s'han fet en públic tornen a demostrar que estan més forts que mai com a parella.

Elionor ja ha deixat de manera temporal la llar familiar, i no és descartable que la seva germana li segueixi els passos ben aviat, cosa que farà que el vincle entre Letícia i Felip encara s'enforteixi més.