Muntatge d'Antonio David i Rocío Jurado.

Rocío Jurado ja va confirmar abans de morir les pitjors sospites sobre Antonio David

Rocío Jurado mai no va confiar en l'home que es va casar amb la seva filla

Rocío Jurado mai va veure Antonio David amb bons ulls. Tot i això, el va haver d'acceptar perquè era l'amor de la seva filla. Encara que intentés fer veure a Rociíto que no era de fiar, ella mai li va fer cas.

Els darrers enfrontaments de la filla de «la més gran» amb els seus familiars més directes ha provocat que es destapin certes qüestions del passat. La relació de la dona de Fidel Albiac amb els Mohedano no sempre va ser dolenta. Així, es va poder comprovar en el procés de nul·litat del matrimoni amb l'exguàrdia civil.

Tota la família de Rocío Jurado va fer pinya al voltant de Rociíto. Cal remuntar-se a l'any 2001 quan cadascun dels membres del clan va testificar a favor seu davant el Tribunal Eclesiàstic de La Rota.

Es trobaven en ple procés de nul·litat del matrimoni amb Antonio David. Ortega Cano declarava que «la convivència conjugal ha durat poc, 2 o 3 anys. I és perquè no ha anat bé».

Considerava que l'excol·laborador de televisió «no tenia imatge d'espòs dedicat al seu compromís matrimonial, tenia llibertats». A la mateixa línia s'expressava Gloria. «La convivència ha durat molt poc, signe de la falta d'integració», afegia.

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
Rocío Jurado i Rocío Carrasco sempre van estar molt unides. | Arxiu 

Per la seva banda, el seu marit José Antonio, assenyalava que «la convivència ha durat com a molt tres anys. Però cal incloure-hi la separació de fet dins de la mateixa casa». Relatava que la presència d'Antonio David ja «resultava molesta» fins i tot a casa de la mare de Rociíto.

Assegurava que tenia un tracte amb el servei de la llar «molt exigent, entrava i sortia, i arribava quan volia». Duia una vida molt independent.

Rocío Jurado tenia les coses clares respecte a Antonio David

El testimoni que tots volien escoltar era el de Rocío Jurado. Davant del Tribunal va revelar que «ha estat una convivència sempre dolenta, sense afecte ni fidelitat per part seva».

«Vaig veure patir molt la meva filla», suportant com «es mofava d'ella». Cosa que va provocar molt de mal a l'artista, que no podia permetre tot allò que estava comprovant.

Davant La Rota, també es va fer referència per part de Rociíto a unes presumptes infidelitats. «Embarassada del meu segon fill, estava estiuejant a Chipiona. Ell flirteja amb les unes i les altres, i manté una relació amb la cambrera d'un bar», explica.

Foto familiar de fa anys de Rocío Jurado, José Ortega Cano, Rocío Carrasco i els seus fills
Rocío Jurado en una foto familiar en què falta Antonio David. | GTRES 

Continua assegurant que comença «contra mi un maltractament psicològic fort per aquests motius». Ella intentava frenar tot allò «sortint amb ell, encara que ja estava molt avançada a l'embaràs».

Aquestes paraules les va corroborar Gloria, revelant que «se n'anaven junts a la platja, però tornava ella sola en plena calor, caminant amb la panxa. Ell no volia portar-la, ja que s'hi quedava amb altra gent, on hi havia dones».

Rocío Jurado va comprovar com la seva filla suportava infidelitats

Rocío Jurado va patir tot un calvari mentre la seva filla estava al costat d'Antonio David. Un dels seus amics més propers, Juan de la Rosa, també es va encarregar de testificar en contra. «Ell sortia de nit i tornava al matí, això ho vaig veure jo», va ressaltar.

«Va haver de dormir al pati, ficat al cotxe, perquè no se li obria la porta». Les infidelitats eren constants per part de l'exguàrdia civil, com afirmava José Antonio. «Vaig tenir una conversa amb ell per recriminar-li la seva conducta», va dir.

Antonio David Flores somrient
La Rocío coneixia les infidelitats d'Antonio David. | GTRES 

En cap moment no li va negar aquests enganys. «Em va dir: 'Sé què faries si et posessin dues bones tetes davant'». L'oncle de Rociíto li va respondre que «no sé què faria, però amb tu passa el que passa, et saltes el semàfor en vermell i t'agafen».

Rocío Jurado va patir molt amb el primer matrimoni de la seva filla. Va apreciar una sèrie de comportaments a l'home que es va casar amb ella que no li van agradar res.