Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mercedes Milá

Problema inesperat al quiròfan durant la urgent operació a Mercedes Milà

Després de trencar-se l'húmer, Mercedes Milá ho està passant realment malament

Mercedes Milá està travessant un dels períodes estivals més complicats de la seva vida,  i tot després del que li va passar quan estava passant uns relaxants dies de vacances al país veí, França.

La mítica expresentadora de Gran Hermano passava els dies amb uns amics quan, en un moment donat, patia un accident quan anava amb bicicleta. La veterana televisiva estava donant una volta tranquil·la quan, en intentar esquivar un insecte, en aquest cas un tàvec, va perdre l'equilibri i va tenir una desafortunada caiguda.

«Un tàvec em va picar i per defensar-me'n vaig deixar anar la mà dreta de la bici i me'n vaig anar directa a un esbarzer que tenia fustes i moltes coses a dins. En caure, vaig notar que em trencava l'espatlla», revelava la periodista a través de les seves xarxes socials.

Mercedes Milá pateix en persona el pitjor de l'estiu

Així doncs, aquesta relatava que per culpa d'aquesta desgraciada caiguda s'havia trencat l'húmer i havia hagut de ser ingressada en un hospital francès. Mercedes no es podia creure la mala sort que havia tingut, però va haver d'afrontar de la millor manera aquest revés.

Mercedes Milá
Mercedes Milá, en una imatge d'aquest mateix estiu | TELECINCO

Després de rebre l'alta en un hospital gal i de tornar al nostre país, Mercedes visitava el seu metge poques hores després de la seva arribada. Descobria, per a la seva sorpresa, que no podia esperar més temps i havia de ser operada de manera «urgent».

I és que la gravetat de la seva lesió era més gran del que s'esperava en un primer moment. «El meu metge, Rafa González-Adrio, ha demanat que em faci un TAC avui. No em podia creure el resultat».

«A l'hospital de França, a prop d'on vaig caure, em van assegurar que tenia un trencament net que no requeria operació. I ara resulta que em vaig destrossar el cap de l'húmer i és urgent que passi pel quiròfan», lamentava molt indignada.

Així ha anat l'operació de Mercedes Milá

Avui, tres dies després, Mercedes Milá ja pot dir que s'ha operat. Poques hores després de fer-ho, Milá ha calmat els seus milers de seguidors, que han estat pendents del seu estat des que es van assabentar de la caiguda.

Mercedes Milá
Mercedes Milá ha passat pel quiròfan i, finalment, tot ha anat bé | INSTAGRAM (@MERCEDESMILA)
 

Tot i això, la televisiva ha volgut agrair les mostres d'afecte que ha rebut tot aquest temps i ha confessat que «tot ha anat bé». Amb diverses instantànies a l'hospital on la podem veure amb el braç en un cabestrell i amb un agradable somriure, Milà ha confessat que està «molt bé».

«L'operació va ser tal com el doctor Mir havia previst, tot i que es va trobar amb una avaria molt seriosa. I tot això per un humil tàvec», ha afirmat amb un to humorístic. A més, hem vist una cridanera radiografia dels claus que li han posat a l'espatlla després de la caiguda de fa uns dies a França.

Mercedes supera com pot una operació urgent d'húmer

La veritat és que Mercedes estava emocionada en veure tot l'afecte que li han mostrat els seus i agraïa les «paraules i desitjos» dels que més l'estimen a les seves xarxes socials.

Mercedes Milá
Mercedes Milá ha patit massa aquests últims dies | INSTAGRAM (@MERCEDESMILA)

Com diria el mateix William Levy, això és el que ha sentit la bona de Milà des que va confessar la seva situació. «Sou un exèrcit d'afecte. M'heu acompanyat abans i després d'aquesta operació tan inesperada. Us ho agraeixo de cor».

Sempre amb l'optimisme per sobre de tot, la periodista ha finalitzat les seves stories admetent que ara li toca tenir«paciència. I fer la millor rehabilitació possible per recuperar el 100% del moviment de l'espatlla i continuar gaudint amb la bicicleta». Així doncs, ha deixat clar que aquest revés no canviarà les seves aficions ni de bon tros quan estigui totalment recuperada de l'operació d'húmer.