Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una escena de 'La Promesa', Santos i Vera desenfocats, un cor trencat i el logotip de la sèrie

'La Promesa': avanç de dijous 4 de juliol: es confirma una ruptura que ningú esperava

'La Promesa' farà que una de les parelles de palau posi fi de manera contundent a la seva relació

L'episodi de demà dijous de La Promesa promet ser un dels més impactants de la temporada. I és que La 1 de TVE mostrarà una ruptura inesperada al palau. Això afectarà profundament els personatges i les relacions que s'han anat construint al llarg de la sèrie.

En concret, el que passarà a La Promesa és que Vera, per fi, decidirà plantar cara a Santos. Per això, prendrà la decisió de trencar amb ell, després de declarar-li el seu amor a Lope.

Fotografia de Santos agafant del coll a Pla a La Promesa de La 1
'La Promesa' resoldrà definitivament el calvari que viu Vera | RTVE

La Promesa revela la declaració d'amor que ho canviarà tot

A La Promesa, Vera finalment decidirà fer un pas valent i declarar el seu amor a Lope. Aquesta confessió marcarà un punt d'inflexió a la sèrie, ja que ella prendrà una decisió ferma que canviarà el curs de la seva vida amorosa. Decidida a enfrontar-se als seus sentiments, plantarà cara a Santos i posarà fi a la seva relació amb ell de manera definitiva.

Lope i Vera vestits amb roba dèpoca es miren fixament mentre es prenen de les mans en una habitació il·luminada. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' mostrarà Vera disposada a tornar amb Lope | RTVE

Aquesta ruptura serà sorprenent per a molts, ja que se sabia que la jove seguia amb ell per les seves amenaces. Concretament, perquè està disposat a treure a la llum el secret que amaga. Però sembla que, per fi, no continuarà acceptant els xantatges.

Això sí, a ella no li resultarà fàcil tancar el romanç. I és que, després que Ròmul li posés les coses clares, Santos es presentarà davant de Vera amb una nova actitud. Amb un to de penediment, us demanarà perdó i demanarà una nova oportunitat per demostrar-vos que és capaç de canviar.

Aquesta petició deixarà la criada descol·locada en un primer moment. Però ella, demostrant una gran fortalesa i claredat, li deixarà clar que només el vol tenir al costat com a amic. La decisió de mantenir-se ferma en la seva postura i no cedir davant les súpliques d'aquell serà un moment poderós que en subratllarà el creixement.

Vera i Santos vestits amb roba d'època, Vera amb uniforme de serventa i Santos amb armilla i corbata, interactuen en una habitació il·luminada. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' farà que la jove no caigui una altra vegada a les xarxes de Santos | RTVE

La Promesa avançarà en més històries que tenen en tensió

A més d'aquesta separació, dijous l'episodi de La Promesa portarà complicacions en la història d'amor entre Catalina i Adriano . Inesperadament, ella començarà a allunyar-se del pagès que ha conquerit el seu cor. Aquesta separació sobtada introduirà un nou conflicte a la trama, deixant als espectadors preguntant-se què l'ha portat a distanciar-se i com afectarà això la relació que han construït.

Mentrestant, la Jana i la Maria es reuniran amb Pía a la cova, on conviuran uns dies juntes davant el perill de la tornada de Gregori. Aquest escenari aportarà una dosi de tensió addicional a l'episodi, ja que la tornada representa una amenaça imminent. La cova esdevindrà, per tant, un símbol de resistència i camaraderia entre les dones, que s'han d'unir i recolzar mútuament en temps difícils.

Al sanatori, per la seva banda, la Martina continuarà patint per la seva companya d'habitació i pels durs tractaments que li han imposat. La seva situació complicada continuarà sent un punt central de la trama, mostrant la crueltat dels mètodes mèdics de l'època i l'impacte emocional i físic en els pacients. Aquesta història afegirà una capa de dramatisme i realisme a la sèrie.

Primer pla de Martina personatge de 'La Promesa' mirant cap amunt
'La Promesa' mostrarà el patiment de Martina al sanatori | RTVE

Un altre punt clau de l'episodi serà quan Ricardo agafi Virtudes en una mentida. Aquest descobriment promet agitar les aigües al palau, ja que els enganys i els secrets són ingredients essencials en la complexa xarxa de relacions que caracteritza la sèrie.

El lliurament de La Promesa del dijous 4 de juliol serà, per tant, una muntanya russa d'emocions, amb moments d'amor, de ruptura i de patiment. Les decisions de Vera, la separació de Catalina i Adriano o el calvari de Martina formaran una trama rica i complexa. Trama que segurament captarà l'atenció de tots els seguidors de la ficció d'època.