Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría

La proposta que David Bustamante fa a Paula Echevarría: alguna cosa ha canviat

David Bustamante s'atreveix a propiciar un acostament amb Paula Echevarría

David Bustamante i Paula Echevarría han sorprès amb el gir que ha fet la seva relació. Després d'haver protagonitzat una de les ruptures més famoses de la premsa rosa, ara cadascú ha refet la seva vida.

 

Mentre l'actriu es convertia en mare per segona vegada amb l'exfutbolista Miguel Torres, el cantant va entrar a 'MasterChef Celebrity'. Va decidir allunyar-se dels escenaris per a poar-se el davantal i enfrontar-se al foc de les cuines més famoses de la televisió.

Una activitat amb la qual està fent molt bon paper si s'ha de jutjar pel dard que la seva exdona li va llançar fa uns dies. Unes declaracions que deixen entreveure tot el que ha après Bustamante i que l'han fet reaccionar amb una proposició inesperada.

David Bustamante fa una proposta a Paula Echevarría

L'actriu està entusiasmada per celebrar el primer Nadal amb el seu bebè, Miki. Està tan feliç i radiant que fins i tot va fer broma amb els dots culinaris del seu exmarit.

La relació entre Paula Echevarría i David Bustamante es troba en un bon moment. La bona sintonia que tenen es va fer evident arran de la broma que l'actriu va llançar al pare de la seva filla, Daniella.

«Ara començaràs a cuinar bé! Primer no sabia fer ni una truita a la francesa, i ara mira, el tio», exclamava. I és que l'intèrpret de 'Dos hombres y un destino' està destacant molt a 'MasteChef Celebrity' amb els plats que fa.

Primer Plànol de David Bustamante de perfil amb un fons vermell llis
David Bustamante vol portar tàpers a Paula Echevarría | GTRES

Ha evolucionat tant, que no s'ha tallat a l'hora de fer una proposta a la seva ex per a facilitar-li el dia a dia. La mateixa Paula va revelar que David Bustamante s'havia ofert a portar-li tàpers amb menjar seu perquè el tastés.

Cosa que demostra que Paula i David tenen molt bona relació. De fet, l'actriu està molt orgullosa del bon paper que està fent al concurs culinari i no té cap dubte que la filla que tenen en comú, Daniela, menja molt bé amb ell.

Bustamante va revelar que va ser precisament per Daniela que va decidir aprendre a cuinar, animat pel seu germà. «Em va dir: "Vine cap aquí, que t'ensenyaré a cuinar". Va ser la persona que em va ensenyar a fer coses per a cuinar per a la meva filla».

Paula Echevarría vol que David Bustamante guanyi 'MasterChef Celebrity'

Tot i que l'actriu va confessar que veia «poc» com Bustamante es desenvolupa a les cuines de 'MasterChef' , té clar que és el seu favorit. Principalment perquè la seva filla la manté al corrent dels progressos que fa, per això ha confessat: «Tant de bo guanyés».

David ja és un dels semifinalistes del show talent culinari i s'està esforçant molt per a ser el guanyador de l'edició. I no hem d'oblidar que va començar a interessar-se per la cuina quan es va separar de Paula.

Primer pla de Paula Echevarría
Paula Echevarría vol que Bustamante guanyi 'MasterChef  Celebrity' | GTRES

«Ho vaig fer per la meva nena, perquè no sabia ni fer un ou ferrat», va confessar l'artista visiblement emocionat a Miki Nadal, company seu de concurs. No va ser fins que es va veure com a pare solter que va entendre com d'important i complicada és la cuina, i encara més tenint una filla.

A més, també va confessar que Daniela tasta tot el que prepara a casa. L'últim plat que li va cuinar van ser «unes costelles coreanes molt bones». Bona prova del nivell que ha aconseguit Bustamante és que sap combinar diferents ingredients amb èxit.

Als fogons, David actua amb desimboltura, i es mostra orgullós de l'evolució que ha fet. Tant, que fins i tot s'ha ofert a cuinar per a la seva exdona, conscient del canvi que ha experimentat des de la separació.