Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Publiquen què ha censurat Rocío Carrasco de Rocío Flores en el seu documental

La filla de Rocío Jurado ha censurat 11 minuts de l'episodi 8, que tracten sobre la seva tempestuosa convivència amb Rocío Flores

Aquest dimecres 28 d'abril, Telecinco emet un nou episodi de la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', després de l'aturada de la setmana passada per l'entrevista en profunditat que va oferir Rocío Carrasco en directe. L'episodi que s'emetrà a avui partir de les deu de la nit no serà un episodi més.

En el capítol 8 es tractarà la tempestuosa relació que Rocío Carrasco mantenia amb la seva filla a casa de Valdelagua i, per això, la filla de Rocío Jurado ha sol·licitat a 'La Fàbrica de la Tele' que no vegin la llum una mica més d'11 minuts de l'episodi. Els motius són la duresa del relat i per protegir la seva filla, ja que sortiria malparada si la cadena de Mediaset emetés alguns fragments de la relació entre totes dues.

Després de veure el capítol amb anterioritat, Rocío Carrasco ha desitjat que es quedi per ella i la seva filla aquests durs moments de la seva vida, com per exemple un incident amb un ganivet o com es comportava Rocío Flores amb la seva mare quan convivia amb ella. Carrasco vol guardar en la intimitat certs episodis concrets de la relació amb la seva filla i la productora no ha posat cap problema a censurar aquests 11 minuts.

El dur episodi del ganivet que no veurà la llum a la televisió

«En una hora no determinada del dia 10 de juliol de 2012, trobant-se la menor amb la seva mare i el germà a la cuina del domicili familiar, i com sigui, ella li va recriminar que estava gesticulant amb les mans mentre agafava un ganivet amb el qual tallava una peça de fruita, es va iniciar una disputa entre les dues, en el transcurs de la qual Rocío Carrasco va exigir a la seva filla que li lliurés el citat ganivet, i com que la menor es va negar a això, com sigui, ella el va subjectar, moment en què la menor, actuant amb ànim d'ocasionar a la seva mare un perjudici en la seva integritat física, va propinar una forta estrebada, provocant així que es tallés en un dels seus dits», publicava 'Vanitatis' durant la seva investigació sobre el cas fa un any.

Aquest text ve recollit en les al·legacions de la Fiscalia de Menors i explica amb tot luxe de detalls com era la convivència entre Rocío Carrasco i Rocío Flores. Sens dubte, aquest episodi concret posa la pell de gallina i no és d'estranyar que la filla de 'la més gran' hagi volgut censurar-lo del capítol d'avui.

Rocío Carrasco li va restar importància a l'episodi del ganivet

Poc abans de la forta disputa per la nectarina que provocaria la ruptura total entre mare i filla, va tenir lloc aquest complicat enfrontament amb un ganivet, que finalment acabaria sense més conseqüències per a la jove.

Rocío Carrasco no va voler donar-li massa importància a aquest episodi, afirmant que el tall amb el ganivet se l'havia fet «de forma fortuïta». Malgrat les declaracions de la filla de Rocío Jurado, un temps després aquell tall va ser analitzat en profunditat per la Fiscalia de Menors com un suposat delicte de maltractaments de la jove cap a la seva progenitora. A més, la mateixa Fiscalia va demanar en el seu moment a la jutgessa del cas que Rocío Flores fos condemnada per aquell episodi.

A més, altres episodis del comportament de Rocío Flores amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac també han estat eliminats de l'emissió que tindrà lloc aquesta nit a les 22:00 hores. Veurem com és de cru el relat de Rocío Carrasco després d'haver passat per la 'tisora', tot i que, si s'ha executat aquesta retallada, ha estat amb l'únic objectiu de preservar la intimitat de Rocío Flores, amb la qual fa 9 anys que la filla de 'la més gran' no té relació.