Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Què va passar amb el xicot a qui Elionor va trencar el cor: tota la veritat

La princesa hauria partit el cor a més d'un noi.

Al nostre país, hem vist créixer membres de la família reial més joves, així com les seves experiències a mesura que passen els anys. La princesa Elionor està a punt d'aconseguir la majoria d'edat i, a més, el fet d'estar lluny de casa per estudiar batxillerat en un internat de Gal·les (Regne Unit) l'ajuda a aprendre moltes coses més enllà de les assignatures.

Elionor va presentar el seu xicot als seus pares

Pel fet de ser la princesa d'Astúries, ja hi té molts pretendents; però sumant-hi la bellesa, la llista pot ser molt llarga. La filla del rei Felip també vol tenir una part de la vida normal de la resta d'adolescents, com ara enamorar-se i tenir una parella.

Per ser la futura reina d'Espanya, l'han intentat relacionar amb persones d'alt llinatge. Tot i això, Elionor ha decidit revelar-se mentre està estudiant a Gal·les, on ha conegut moltes persones noves, entre elles, el seu xicot. No va ser fins al gener d'aquest any quan vam començar a sentir rumors sobre que la filla gran dels reis tenia un nou xicot: un noi atractiu, un any més gran, prim, de cabells foscos i que també estudiava amb ella, segons una companya de l'internat.

Després de diverses setmanes de rumors i de testimonis, la Setmana Santa d'enguany es va veure no només la família reial, sinó també un noi que encaixaria amb la descripció. Vam poder saber una mica més del xicot d'Elionor, que tindria doble nacionalitat: nord-americana i britànica.

A més de passar diversos dies amb la princesa, també va estar a Zarzuela amb els reis i la infanta Sofia, per la qual cosa semblava que el noi ja tenia l'aprovació per part dels pares d'Elionor. Després, durant les vacances d'estiu, la filla del rei Felip se'n va anar amb ell a fer una volta per les Illes Eòlies (Sicília) en un vaixell que li van prestar. Això demostra la rebel·lia de la princesa i també la flexibilitat dels reis amb la seva filla.

Els cors trencats que deixa la princesa

Tot i que han passat un estiu de somni, cada cop més augmenten els rumors que Elionor ha acabat la seva relació amb el seu xicot: ella ara es troba a segon de batxillerat, l'últim any abans d'entrar a la universitat, i el seu xicot (o ex-xicot), a primer de carrera. La distància entre ells hauria fet que la relació que mantenien s'acabés, però no sabem com ho està passant Elionor i de qui va ser decisió de deixar-ho.

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
Elionor també va estar amb el seu xicot durant les vacances familiars. | Europa Press

Tanmateix, aquest no ha estat ni el primer desamor de la futura reina d'Espanya, ni serà l'últim. De fet, abans d'anar-se'n a estudiar a Gal·les també va tenir un altre xicot, del qual en desconeixem la identitat i només tenim un parell de dades sobre ell. Pertany a una de les famílies més adinerades de Madrid i era un company seu de classe quan estava estudiant l'ESO al col·legi de Santa Maria de los Rosales a Madrid.

A diferència del company de l'internat, no comptaria amb l'aprovació dels seus pares. Pot ser perquè en aquell moment era massa petita per tenir xicot o perquè el noi no agradava als seus pares, o totes dues. No obstant això, la relació va acabar quan la princesa se'n va anar a estudiar a Gal·les, un lloc on ha sortit de la seva zona de confort i ha conegut molta gent, inclòs el seu següent xicot.

Segurament, aviat tornarem a escoltar sobre unes noves il·lusions amoroses de la princesa.