Rafa Mora revela l'únic motiu pel qual Kiko Rivera vol veure la seva mare

El col·laborador de 'Sábado Deluxe' ho ha explicat al plató

Imatge d'arxiu amb Kiko Rivera
Rafa Mora explica el motiu pel qual Kiko Rivera voldria retrobar-se amb la seva mare | Redacció

Rafa Mora, malgrat les informacions recents que van sortir i que l'acusaven de 'traïdor', és un dels millors amics de Kiko Rivera. I precisament per aquest motiu es troba ara al seu costat més que mai. Sí, perquè la guerra oberta que el dj manté amb la seva mare és un tràngol realment dur.

El fet que l'estigui recolzant en tota aquesta situació fa que l'extronista de 'MYHYV' tingui molta informació sobre aquest tema. I precisament hi ha una dada reveladora que ara ha explicat a televisió. En concret, ha donat a conèixer el motiu pel qual el seu amic vol veure a la seva progenitora cara a cara.

L'esperat retrobament entre mare i fill

Rafa Mora ha acudit al plató de 'Sábado Deluxe' en qualitat de col·laborador i aquí és on ha exposat els últims passos de Kiko Rivera. En concret, ha fet públic que aquest té intenció de retrobar-se amb Isabel Pantoja.

Això sí, ha deixat palès que el dj no vol veure's amb la seva mare per a reconciliar-se, en absolut. No és aquesta la seva intenció. Si vol estar amb ella, cara a cara, és per un únic i important motiu. Quin? Perquè la 'tonadillera' li expliqui tota la informació que ell ha aconseguit reunir sobre l'herència del seu pare, Paquirri.

Sí, desitja que la seva progenitora tingui la valentia d'exposar-li el perquè va realitzar determinats tripijocs amb el llegat del 'torero'. Uns tripijocs que li van portar, entre altres coses, a demanar diverses hipoteques sobre la finca Cantora, que era únicament de Kiko Rivera. Finca, la majoria de la qual de la propietat recau ara en mans de l'artista.

A més, si es produeix aquesta trobada entre mare i fill, el dj possiblement també li demanarà explicacions sobre un altre assumpte. Sí, sobre el suposat robatori dels objectes personals del destre. Un robatori que l'artista va denunciar fa anys, però que Kiko ha sabut recentment que era mentida. I és que s'ha revelat que aquest ha vist les coses del seu pare en una habitació de Cantora que sempre estava tancada.

Kiko Rivera, centrat en el seu objectiu

En aquests moments, el fill d'Isabel Pantoja està centrat a obtenir tota la informació possible per a conèixer la realitat del que ha succeït amb l'herència. I una vegada la tingui, vol conèixer de boca la seva mare el perquè va actuar d'aquesta manera.

Precisament per això, vol mantenir-se aïllat de totes les persones que estan sortint ara a parlar i de totes les dades que aquestes estan aportant. Bona mostra d'això són les últimes publicacions que ha realitzat en el seu compte d'Instagram, que ja ha aconseguit el milió de seguidors.

En concret, a través dels seus stories ha compartit el següent missatge: «Cura que hi ha molta gent que està dient ximpleries i que té més a callar que parlar». D'aquesta manera, ve a enviar-los un 'record' i és que potser pot prendre mesures legals contra ells o revelar dades sobre aquests. I possiblement entre aquestes persones que assenyala es trobin des de l'advocat Ramón Calderón fins a Pepi Valladares, exassistent de la seva mare.

No obstant això, no és l'únic missatge que Kiko Rivera ha enviat a través de les xarxes socials. Així, també ha dit: «M'allunyo del que no em compensa». Un comentari aquest que pot tenir doble sentit. Així, d'una banda, pot voler deixar clar que no té res a veure amb totes aquestes persones que ara estan apareixent a la televisió. Però, d'altra banda, també pot voler manifestar que s'està allunyant de la seva mare perquè l'ha enganyat i no li aporta res estar al seu costat. Caldrà esperar per a veure com contínua aquesta guerra Rivera-Pantoja.


Comentaris

envia el comentari