Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rafa Mora contando en 'Sálvame' qué colaboradores asistirán a su boda. Lunes 29 de junio de 2020

Rafa Mora destapa el passat d'Oriana Marzoli a Xile que la deixa retratada

L'actriu veneçolana ha protagonitzat diverses polèmiques durant la seva participació a 'La caja fuerte'

Rafa Mora comptant a 'Sálvame' quins col·laboradors assistiran al seu casament. Dilluns 29 de juny de 2020
Rafa Mora ha revelat el fosc passat d'Oriana Marzoli a Xile. | Telecinco

Oriana Marzoli és una de les concursants més controvertides de 'La casa fuerte', un dels programes de més èxit a la graella de Telecinco. La veneçolana està sent un gran remolí en el programa i Rafa Mora ha volgut deixar-la per terra després de destapar dos successos lamentables de l'extronista.

Oriana Marzoli, la polèmica concursant de Telecinco

Al 'reality' de Telecinco, la concursant ja ha tingut disputes amb altres participants com Fani o Leticia Sabater, arribant a protagonitzar polèmiques i enfrontaments amb gairebé tots els seus companys de programa, inclòs el seu xicot Iván González. Així mateix, també es va enfrontar amb una treballadora del programa, la psicòloga Pilar Cebrián, durant la realització d'una prova. Fins i tot, alguns espectadors van arribar a demanar la seva expulsió a través de les xarxes socials, després d'una suposada agressió a Maite Galdeano.

No obstant això, aquests no serien els primers incidents d'aquest tipus que protagonitza Oriana Marzoli. La concursant de 'La casa fuerte' ja va protagonitzar successos molt lamentables a dos 'realitys' a Xile, que l'han deixat marcada al país sud-americà.

Rafa Mora destapa les agressions d'Oriana en dos concursos a Xile

Aquests fets han estat revelats per Rafa Mora després del suposat assetjament d'Oriana la seva xicota Almudena a 'La casa fuerte'. «Aquesta noia ha estat expulsada de dos 'realitys' a Xile per agredir concursants i serà molt difícil que pugui tornar a participar-hi perquè no volen ni veure-la. A Xile es permeten certes coses que a Espanya no estan permeses, però va sobrepassar els límits fins al punt de no voler comptar amb ella en cap 'reality' més», va confessar Rafa Mora a 'Sálvame'.

Després d'aquestes revelacions queda clar que Oriana Marzoli sempre deixa empremta als concursos en què participa. Sigui pels seus reiterats abandonaments, sigui pels seus enfrontaments, l'actriu veneçolana no deixa ningú indiferent.