Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Rafa Nadal decideix explicar la veritat sobre la seva relació amb Xisca Perelló

Xisca Perelló l'ha sentit sincerar-se com mai

Xisca Perelló està vivint un moment realment dolç, ja que està gaudint del seu primer fill, Rafael, que va venir al món el darrer mes d'octubre. Felicitat que la comparteix, com no podia ser altrament, amb el seu marit, Rafa Nadal. Ara, Nadal s'ha sincerat sobre la seva vida personal.

La noia ha vist que el tennista no ha tingut objeccions a donar a conèixer com se sent al costat d'ella i del nen. La veritat és que ha deixat de manifest que estan vivint un moment realment dolç i únic que l'ha canviat. És més, ha admès que la seva dona i el seu fill és el millor que té a la vida.

Xisca Perelló atenta a la confessió de Rafa

Xisca Perelló, en la mesura que ha pogut, ha acompanyat sempre el tennista als seus tornejos. I ara això és precisament el que ha fet, encara que per primer cop també amb el fill. Així, han viatjat junts per estar al seu costat a l'Open d'Austràlia, que és molt especial per a Nadal.

Ella no ha volgut faltar a aquesta cita, que ha vist que ha començat de la millor manera per al seu marit. Tant és així que ha aconseguit una victòria en el primer enfrontament, en què s'ha vist les cares amb Jack Draper. Un triomf que ha portat el tennista mallorquí a mostrar-se molt satisfet i feliç davant de la premsa.

«Estic content de tornar aquí amb una victòria i espero que m'ajudi. No han estat mesos fàcils per a mi, em feia falta una victòria així. Crec que ha estat una arrencada força bona davant un rival jove amb molt de talent i molta pegada», ha manifestat.

Xisca Perelló ha vist que el tennista ha reconegut el seu patiment en aquest temps passat, per les seves lesions i també perquè l'embaràs es va complicar a la recta final. I a superar-ho l'han ajudat moltíssim la seva dona i el fill que han tingut. Per això, ha admès emocionat: «Ser pare canvia la vida a tothom i és una de les coses més boniques. Gaudeixo d'aquest moment. A més, tinc aquí tots dos a Austràlia i m'ajuda molt. No m'imagino sent pare i estant lluny de casa».

Xisca Perelló pateix per Rafa Nadal

No obstant això, l'alegria de Xisca pel començament de Nadal a l'Open s'ha esvaït. El motiu és que ell ha caigut a la segona ronda contra McDonald després de patir una lesió de maluc al segon set. Aquest contratemps ha propiciat l'absoluta decepció d'ell i les llàgrimes de Xisca en veure què havia passat.

Xisca Perelló ha trencat a plorar perquè sabia que el seu marit ho ha passat molt malament i estava molt il·lusionat de competir. Ella coneix molt bé Rafa i tenia clar com se sentia, cosa que després ha revelat davant la premsa.

Rafa Nadal ha estat clar sobre el que ha passat: «Tinc un problema al maluc des de fa anys i els últims tres dies he tingut més dolor, però no m'estava limitant. Cal esperar, fer més proves i veure fins on arriba el tema. Ja són moltes lesions, el got es va omplint i estic cansat».

A això ha afegit: «Estic cansat i frustrat per estar en processos de recuperació de lesions a la meva carrera, però sempre ho he acceptat. No puc dir que no estic mentalment destrossat perquè estaria mentint. Puc venir aquí i dir que la vida és fantàstica i que cal mantenir-se positiu, però ara no ho faré. És un dia dur i ho accepto, cal seguir».

És clar que la situació ha estat un revés, però de segur que Xisca Perelló i el petit Rafa l'ajuden a superar el tràngol.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp