Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal descobreix les raons per les quals Carlos Alcaraz no podrà fer-ho

Rafa Nadal és conscient que es quedarà sense complir el seu somni

Rafa Nadal sap que el seu company Carlos Alcaraz ha treballat de valent per arribar on és. No obstant això, tot se li ha capgirat en l'últim moment i sense esperar-s'ho.

El número u mundial del rànquing ATP no podrà jugar l'Open d'Austràlia que tantes ganes tenia. Així ho confirmava el mateix tenista professional divendres a la tarda a les seves xarxes socials.

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz a la pista
Rafa Nadal és conscient del significat d'aquesta lesió per a Alcaraz | GTRES

Rafa Nadal sí que jugarà a Austràlia encara que ja sap que ell no ho podrà fer

El motiu és degut a una lesió a la cama dreta que haurà estat com un gerro d'aigua freda per a Carlos Alcaraz. De fet, així ho va comunicar ell mateix a través d'Instagram i Twitter: «Quan estava al meu millor moment de la pretemporada, m'he lesionat en un gest fortuït i forçat entrenant».

«Aquesta vegada al múscul semimembranós de la cama dreta. Havia treballat moltíssim per arribar al meu millor nivell a Austràlia i malauradament no podré jugar ni el Care A2+ Kooyong ni l'obert d'Austràlia. És un moment dur, però he de ser optimista, recuperar-me i mirar endavant», va explicar el tenista amb gran pena.

Tot i això, seguint amb el seu optimisme i encara que aquesta lesió li capgiri els plans, admet que «ens veiem el 2024», referint-se a l'Open d'Austràlia de l'any que ve.

Publicació i comentari que va ser respost pel perfil oficial de l'Open d'Austràlia. «Recupera't aviat, Carlos. Et trobarem a faltar aquest any i no podem esperar a veure't de tornada al 100%», escrivia aquest perfil en la seva publicació.

La veritat és que el tenista professional ha tingut una temporada molt exigent pel que fa a partits i entrenaments. Ha jugat més de setanta partits i a part exhibicions com la d'Abu Dhabi a mitjans de desembre on va perdre dos partits per unes molèsties al braç dret.

Una exigència als entrenaments i als partits que està justificada, ja que Alcaraz s'ha convertit en el tenista professional més jove a liderar el rànquing ATP des dels seus inicis.

De fet, Carlos Alcaraz, durant el Nadal, no va perdre ocasió d'entrenar i així ho compartia també al seu Instagram. «Seguim entrenant dur! Anem, que s'acosta l'hora!», deia en una altra de les seves publicacions fa una setmana.

Rafa Nadal és conscient que aquestes coses passen en els pitjors moments, ja que ell també va tenir moltes lesions que li van ocasionar no poder jugar altres partits. Tot i això, Nadal també sap que Alcaraz encara és jove i podrà provar sort l'any que ve mentre ara es recupera per als següents que vinguin.

Rafa Nadal sí que jugarà l'Open d'Austràlia

Rafa Nadal jugant
Amb la baixa d'Alcaraz, Rafa Nadal es converteix en el primer cap de sèrie per a l'Open d'Austràlia i parteix com el favorit de la llista | GTRES

Rafa Nadal sí que està a punt per jugar l'Open d'Austràlia que comença en dues setmanes. Però no només això, amb la baixa de Carlos, Rafa es converteix en el primer cap de sèrie. Una situació que dona molt protagonisme al mallorquí després que Stefanos Tsitsipas aconseguís avançar-lo en punts amb la United Cup.

Per tant, Rafa Nadal lidera el sorteig del quadre després que Alcaraz renunciés a causa de la lesió. La baixa de Carlos també fa que el marit de Xisca es trobi a Djokovic, el cinquè en el rànquing ATP, a partir de semifinals. Atès que el tenista serbi parteix entre els quatre primers favorits juntament amb Rafa Nadal, Casper Ruud i Stefanos Tsitsipas.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp