Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal revela què fa Mery Perelló a l'hospital mentre fa tirar endavant el bebè

Nadal més explícit que mai sobre l'estat de salut de la seva dona

Rafa Nadal es quedava alarmat quan coneixia que la seva dona havia d'ingressar a un hospital mallorquí amb 31 setmanes d'embaràs. 

Quan falten dos mesos perquè Nadal i Mery Perelló siguin pares, s'ha filtrat que la dona del 22 vegades guanyador de Grand Slam havia d'anar a l'hospital. Això sí, després de dies d'especulacions, es confirmava que la situació de la noia no tenia cap gravetat especial.

Mentrestant, Rafa Nadal continua més concentrat que mai sobre la seva imminent cita esportiva: l'últim Grand Slam de l'any, l'Open dels Estats Units.

Rafa Nadal sap què està fent la seva dona a l'hospital

El de Manacor afronta aquestes pròximes dues setmanes un dels tornejos claus en aquesta recta final de temporada. Sap que té l'oportunitat d'emportar-se el seu tercer Grand Slam de l'any i no vol desaprofitar-ho. Especialment, per la baixa de Novak Djokovic, que li ha aplanat el camí al balear per poder conquerir aquest anhelat títol.

Recordem que Rafa Nadal està seguint sempre l'evolució de la seva dona. Aquesta continua ingressada després d'haver estat sotmesa a unes proves en un dels moments més delicats de l'embaràs. «No és res greu, prova d'això és que Rafa segueix als Estats Units i no ha agafat el primer vol a Mallorca», expliquen fonts properes a la família Nadal Perelló.

La jove està més acompanyada que mai pels seus i, especialment, per una de les seves millors amigues, que també és la seva cunyada.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal sap que la seva dona no ha passat uns dies gens fàcils. | GTRES

Maribel Nadal dona suport a la seva cunyada mentre el tennista n'està lluny

Parlem de Maribel Nadal, germana del tennista mallorquí, que no ha deixat ni un moment de preocupar-se per la noia. Passa moltes hores a l'hospital on està ingressada la dona de Rafa.

La resta dels seus familiars també han estat molt a prop de Mery Perelló. Malgrat que la preocupació es veia reflectida a les cares dels seus familiars, sembla que aquesta no s'ha d'alarmar encara que ha estat ingressada les últimes setmanes.

Tot i estar a milers de quilòmetres de la seva dona, Rafa Nadal no deixa de comunicar-se amb ella i amb els familiars. Ells estan al peu del canó durant tot aquest temps en què el nerviosisme s'ha apoderat de la família de Mery i Rafa.

Maribel Nadal somrient
Maribel Nadal està al costat de la seva cunyada en aquests moments complicats. | GTRES

Nadal es comunica en tot moment amb la dona ingressada

Rafa Nadal i Mary Perelló són un matrimoni que han passat junts els darrers 15 anys. Tots els que els coneixen afirmen que formen una parella inseparable. Certament, Mary Perelló ha estat la dona de la seva vida i ara compliran un somni que, de segur, els omplirà de felicitat cap al mes d'octubre.

Rafa Nadal es referia a la seva nova paternitat amb la seva dona fa uns mesos, el dia que confirmava definitivament que tindria un fill amb Mery Perelló. Aquell dia, en una improvisada roda de premsa a Manacor, Nadal no podia amagar el prominent embaràs de la seva parella. A més, donava unes declaracions que, per a alguns, van resultar certament polèmiques sobre com canviarà la seva vida quan sigui pare.

Sobre això, el tennista balear afirmava que no tenia previst que li canviés gaire la vida a l'àmbit professional quan neixi el fill. Si bé és obvi que la carrera de Rafa s'acabarà en dos o tres anys, conseqüència de les últimes lesions importants que ha patit el tennista de Manacor.