Fotomuntatge de les cares de Ramón García i la seva filla Natalia

Ramón García amaga els milers d'euros compromesos cada mes amb la seva filla Natalia

La jove de 18 anys suposa una gran despesa per als seus pares

Natalia és la filla gran de Ramón García i la seva ja exdona, Patricia Cerezo. Una noia de 18 anys que ha enlluernat tota la premsa del cor després de complir la majoria d'edat.

Des de llavors, la jove ha protagonitzat una infinitat de titulars, especialment a causa del gran esdeveniment que va organitzar amb motiu del seu aniversari el passat 9 de setembre del 2021.

La seva Posada de Llarg es va celebrar amb tot luxe de detalls, aconseguint un pressupost total superior als 20.000 euros, entre càtering i extres. El lloc escollit per a la celebració va ser l'espectacular Convent de Boadilla, on el preu del plat oscil·la entre els 100 i els 120 euros per comensal.

Ramón García posant amb la família el mes d'octubre passat.
Ramón García i Patricia Cerezo han format una bonica família amb les seves filles Natalia (18) i Verónica (16) | Gtres

Tenint en compte que el nombre de convidats va rondar les 140 persones i la festa va comptar amb música en directe i altres extres costosos, l'import final de l'esdeveniment resulta desorbitat.

El 'capritx' de Natalia per complir aquesta arcaica tradició es va traduir en un gran cop econòmic per als seus pares. Encara que també van ser ells els que van optar per celebrar amb magnificència el dia més especial en la vida de la seva filla.

Tot i que no estan travessant el seu millor moment després d'anunciar el seu divorci, Ramon i Patricia mai dubten a donar-ho tot per les seves filles. De fet, amb elles no escatimen en despeses.

Ramón García 'llença la casa per la finestra' amb la seva filla Natalia: milers d'euros al mes

Després de 24 anys de casats, Ramón García i Patricia Cerezo decidien posar punt final al seu matrimoni. Una decisió que haurien pres de mutu acord i sempre pensant en el benestar de les seves filles.

L'objectiu de la parella és que les dues filles es vegin mínimament afectades pel seu divorci. Així, volen continuar sent una família feliç i romandre units encara que la unió matrimonial s'hagi dissolt.

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo, es van divorciar després de 24 anys de matrimoni | Europa Press

En aquest sentit, el presentador no vol que cap mena de problema econòmic pugui entelar la relació amb la seva exparella i les seves filles. Tot el que fa referència a aquest tema ha quedat solucionat amb el divorci, i Ramón García segueix disposat a invertir els diners que faci falta en el benestar de les seves filles.

«Ramón ha demostrat sobradament que és un paio generós i ho ha deixat clar amb la separació i el tema de les cases», assenyalen fonts de la parella a 'El Español'.

Aquest diari també revela la gran quantitat de diners que l'icònic presentador televisiu es gasta a finançar els estudis de la seva primogènita. Milers d'euros que inverteix cada mes amb la intenció que Natalia tingui un futur prometedor.

Natalia, filla de Ramón García, estudia ADE a una costosa universitat de Madrid

Tal com revela la informació publicada per 'El Español', la filla gran de Ramón García està estudiant Administració i Direcció d'Empreses (ADE) en un costós centre catòlic.

Concretament, es tracta de la Universitat Pontificia Comillas ICADE, situada al centre de Madrid i dirigida per la Companyia de Jesús, els membres de la qual són coneguts com a jesuïtes.

Fotomuntatge de Ramón García i Patricia Cerezo amb la seva filla Natalia
Natalia, la filla de Ramón García i Patricia Cerezo, estudia a una universitat molt costosa | Gtres/ Xarxes socials

El grau que està estudiant la jove té un cost de matrícula que puja a 1.266,30 euros l'any, mentre que les mensualitats durant el curs escolar són de 1.123,57 euros cadascuna.

Tot i l'enorme inversió realitzada, Ramón García i Patricia Cerezo poden estar molt satisfets per fer aquest esforç econòmic. I és que la seva filla sembla tenir notes «magnífiques» i un irreprotxable expedient acadèmic.