Ramón García amb camisa negra i de fons els estudis de la cadena COPE

Ramón García es desfà en directe i dona la pitjor notícia: «Ha mort»

Ramón García s'ensorra després d'anunciar la sobtada pèrdua de Raffaella Carrà

La impactant notícia de la mort de Raffaella Carrà ha deixat a molta gent sumida en un profund dolor. Un dels que s'han quedat de pedra ha sigut Ramón García. I és que ha hagut de donar de forma sobtada una notícia que mai hauria volgut comunicar.

Al voltant de les 16:20 de la tarda d'aquest dilluns, el presentador basc rebia una dura informació. Parava el programa que condueix, 'En Compañía', per donar a conèixer la luctuosa novetat en directe.

El presentador donava per acabada una trucada telefònica en el seu espai diari quan li va canviar el gest de la seva cara. A més, el to de la seva veu va variar en un instant, provocant la sorpresa de la seva companya de programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mentre mirava el seu telèfon mòbil, el conductor d''En Compañía' feia un gran esforç per no trencar-se en directe. Ho feia abans de comunicar la sorprenent mort de la famosa actriu, cantant i presentadora italiana.

«Avui és un mal dia, és que no em crec el que els he d'explicar. Al descans em donaven una notícia que primer m'ha sorprès i després m'ha deixat consternat. Ha mort Raffaella Carrà», confessava aquest dilluns embargat per l'emoció.

«Està contrastada la informació des d'Itàlia. M'estic intentant posar en contacte amb un amic que tenim en comú ella i jo, que hem treballat junts molts anys», deia. Alhora, el presentador no deixava d'observar el que posava en el seu telèfon en ple directe.

El presentador s'emociona en directe anunciant la mort de l'artista italiana

El comunicador basc va aprofitar per explicar a tota la seva audiència les paraules de comiat de qui fos company de treball de la mítica artista italiana.

«Els llegiré altres línies que ha enviat un altre amic, que va ser la seva parella Sergio Sapino, va ser realitzador i productor dels seus programes: 'Raffaella ens ha deixat. S'ha anat a un món millor, on la seva humanitat, el seu inconfusible riure i el seu extraordinari talent romandran per sempre'».

«Un mal dia i els explicaria tantes coses de Raffaella ara mateix, però no és el moment. Intentarem acabar el programa com puguem», volia seguir García. El basc estava bastant afectat per la mort de la cantant d'èxits tan coneguts com 'Rumore, rumore' o 'Hay que venir al sur'.

«Jo vaig tenir la sort de treballar amb ella molts anys a Televisió Espanyola. Treballem en la mateixa empresa, en la mateixa productora i era una excel·lent amiga». Unes paraules que, sens dubte, reflecteixen l'estima i l'admiració que professava García per la gran artista italiana.

«Amb ella vaig donar unes campanades que les recordo amb molt d'afecte ara que m'estan amuntegant moltes coses al cap. Era una de les grans de la tele, de veritat», ha revelat molt commocionat per la notícia rebuda aquest dilluns en el seu programa .

Ana Obregón també acomiada a la seva 'estimada diva' Raffaella

La companya i amiga del presentador basc, Ana Obregón, també ha volgut donar l'últim adeu a la italiana en les seves xarxes socials. En un 'post' molt emotiu ha publicat diverses fotos de la seva etapa a TVE quan treballava amb la diva.

Així, Obregón ha escrit un breu i emotiu 'post', en el qual ha reflectit l'afecte que li tenia a la polifacètica artista italiana, que deixava orfe al món de l'espectacle.

«La meva estimada Rafaella, icona i diva de la televisió. Amiga i mestra, sembla que al cel cada vegada hi ha més estrelles. Fins aviat», escrivia la presentadora en el seu compte d'Instagram.