Raphael

Raphael confirma que l'amor s'ha acabat i que no hi haurà reconciliació

Raphael té clar que la reconciliació no es produirà

Raphael assistia el juny del 2021 a la separació del seu fill, el mediàtic exjurat d'OT, Manuel Martos. La influencer Amelia Bono posava punt final a la seva vida matrimonial, de mutu acord, amb el conegut productor musical.

Feia gairebé 15 anys que estaven junts i semblaven una de les parelles més consolidades del panorama nacional. Però la realitat era molt diferent del que podíem veure de vegades a les xarxes socials de la famosa influencer.

El matrimoni, que va tenir quatre fills en comú, Jorge, Manuel, Gonzalo i Jaime, va voler portar amb normalitat la seva separació. Un final que, si bé era inesperat per a molts, al si de la família se sospitava que feia temps que arrossegaven certs problemes.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Amelia Bono i Manuel Martos ja li han comunicat a Raphael que es divorciaran. | GTRES
 

Raphael ja sap que la reconciliació és impossible

Raphael, el pare del protagonista de la ruptura, va veure com el seu fill va posar punt final al seu camí vital amb la filla de José Bono, però la ruptura va ser duta a terme de la millor manera per a tots dos. La seva relació personal no es va esquerdar i, avui dia, segueixen portant-se fins i tot millor del que s'esperava fa un any.

Des de l'entorn de l'exmatrimoni, es posa el focus en què, pel bé dels fills, tots dos es porten molt bé. «Semblarà un tòpic, però és que, en aquest cas, és veritat. Són amics i bons confidents, i la seva relació no pot ser millor», exposen.

«Admiro aquesta maduresa que van tenir per adonar-se que l'amor se'ls havia acabat, però els quedava l'afecte», explica a un mitjà digital algú proper a la influencer.

Amelia Bono i Manuel Martos «seguien vivint junts» fins fa dies

Raphael s'ha assabentat que el seu fill es porta tan bé amb la seva exdona que fins fa unes setmanes «tots dos seguien vivint a la casa familiar» on van viure amb els seus quatre fills. Parlem del xalet que el matrimoni té a Aravaca, situat als afores de Madrid.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono i Manuel Martos es van separar el juny del 2021. | GTRES
 

«Quan van anunciar el divorci, van tenir clar que no hi havia cap mena de pressa per fer la mudança. Ara el fill de Raphael ha trobat una casa d'acord amb la seva nova situació. També a Aravaca, a escassos metres d'Amelia i els seus fills», revelen des del cercle més proper a l'exmatrimoni.

La veritat és que la parella queda gairebé diàriament «mengen de tant en tant, sopen junts i viatgen amb els seus fills. Passen les vacances i aquest estiu també se n'aniran tots junts», apunten.

El que tenen clar Raphael i Natalia Figueroa és que serà molt difícil, per no dir impossible, que hi pugui haver una reconciliació en un futur. «Això t'ho desmenteix des de ja. Ells tenen clar que aquest pas és ferm i no tornaran enrere, ja ha passat el temps de les segones parts».

L'amor va acabar quan ningú no s'ho esperava

Abans que es fes oficial el final de la relació, l'exparella feia força temps que feien una vida separada. Un exemple que el matrimoni no anava bé és que a les xarxes socials de la filla de José Bono feia mesos que ja no publicava fotografies ni vídeos amb el seu marit.

El cert és que era freqüent que Amelia i Manuel enregistressin diversos vídeos de TikTok, però l'últim datava del mes de febrer, quatre mesos abans de trencar.

El fill de Raphael i la filla de l'exministre de Defensa van contraure matrimoni cap a l'any 2008 a l'església de l'Hospital Tavera de Toledo. Al casament hi van assistir més de 600 convidats, i un gran nombre van ser personatges famosos, especialment dins del món empresarial, musical, de la moda i de l'aristocràcia.