El cantant Raphael mirant a la cambra amb mig somriure

Raphael, després del seu cop familiar: «Sobretot pels nens»

Raphael s'ha sincerat sobre un dels fets més complicats que ha viscut en els últims mesos

Des de feia un temps Raphael, de 78 anys, semblava estar absolutament allunyat dels mitjans. No obstant això, aquesta setmana ha tornat a aparèixer davant ells. Ho ha fet en assistir amb la seva esposa i fills a la presentació del llibre Romanones. 'La transición fallida a la democracia', escrit per Guillermo Gortázar.

En aquest acte ha atès de forma molt amable a la premsa, com és habitual en ell. Davant dels mitjans no ha dubtat a donar el seu punt de vista sobre un revés que ha patit la seva família recentment. Ens estem referint a la separació del seu fill Manuel Martos de la seva dona, Amelia Bono.

Raphael parla de la separació d'Amelia Bono i Manuel Martos

Aquest estiu va ser quan vam conèixer que Manuel i Amelia, després de 13 anys casats i quatre fills en comú, decidien trencar la seva relació. La notícia va causar un gran estupor així com sorpresa, perquè havien format una de les parelles més sòlides entre els famosos del nostre país.

I precisament sobre aquesta ruptura li ha preguntat 'Europa Press' a l'artista en el citat esdeveniment. La seva resposta ha estat molt clara: «Ells dos s'estimen molt. Jo l'estimo molt a ella i a tota la família».

La reportera, en aquest punt, ha exposat que «es tenen molt afecte i molt respecte, sobretot, pels nens». Una afirmació davant la qual el cantant ha dit: «Sobretot pels nens. No ha de ser d'una altra manera».

Ella ha manifestat: «Són una família unida». A això, el de Jaén ha afegit: «I mai serà vençuda».

D'aquesta manera, és com ha vingut a deixar de manifest que, encara que hi ha una ruptura sentimental pel mig, els dos afectats mantenen una bona relació. Una cosa que han demostrat durant aquests mesos. Sí, perquè en més d'una ocasió han estat enxampats pels mitjans compartint passejos o jocs amb els seus petits.

Això sense passar per alt que, fins on se sap, continuen compartint la mateixa llar. En el seu comunicat de separació van dir: «Continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara».

«Hem estat, som i continuarem sent una família feliç», concloïen.

Raphael parla del seu pròxim projecte

Aprofitant la presentació del llibre, s'ha volgut conèixer de primera mà en quin punt està la sèrie sobre la vida de l'artista. D'aquesta, que portarà el títol de 'Raphaelísimo', ha contat que «s'està fent. Estem en això».

«Aprofundirem en coses que potser no es coneixen de mi com a artista».

D'aquesta producció se sap, a més, que s'emetrà a la plataforma 'Movistar+' i que, si no hi ha res que ho impedeixi, arribarà a les pantalles l'any que ve. Això sí, ja es va estrenar en el passat Festival de Sant Sebastià. Allí es va presentar com «un retrat íntim que aprofundeix en els èxits, els secrets, pors i somnis de l'artista amb material audiovisual inèdit».

Ara bé, no és l'únic projecte que té sobre la taula el sempre imparable artista. De la mateixa manera, té en marxa el seu 'Tour 6.0', amb el qual està celebrant als escenaris els seus 60 anys en la música. Gira que durant aquests mesos el portarà a recórrer ciutats com la seva terra natal, Linares, així com Màlaga, Barcelona o Madrid.

Però aquí no queda tot. També troba lloc en la seva agenda per a assistir als diferents actes que fan en el seu honor. Per exemple, ha estat aquests dies al seu poble inaugurant una escultura amb la qual se l'homenatja.

I rebrà a Madrid un premi de la Fundació Mapfre per tota la seva extensa trajectòria. Una carrera d'èxit. Ho demostra el fet que és l'únic cantant de parla hispana que té un disc d'urani per haver venut més de 50 milions de discos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.