Francisco Rivera en primer plano y con fondo desenfocado

«Amb tot el dolor»: creixen els mals auguris de Fran Rivera pel seu fill

Francisco Rivera revela el secret de Curro, el seu fill petit

Francisco Rivera té una nova preocupació a la seva llista de problemes: Curro, el seu fill petit, vol ser torero d'aquí a uns anys. Lourdes Montes, mare del menor, tem pel somni del seu fill perquè pateix molt quan la seva parella surt a torejar.

El torero és molt reservat amb la seva vida privada, de fet té un comportament completament contrari al de Kiko, el seu germà per part de pare. És cert que ha concedit algunes entrevistes, però sempre parla en un to molt prudent i fuig de l'escàndol.

El fill de Carmina va ser un dels mestres més cotitzats i prefereix que la premsa parli de la seva trajectòria abans de crear polèmiques. No obstant això, sempre que té oportunitat obre les portes de la seva vida per presumir de Curro, que ara té tres anys.

Lourdes Montes també està encantada amb el petit, que té un caràcter molt semblant al del seu pare. Tots dos asseguren que no volen que en un futur es dediqui al món dels toros, encara que ell sembla tenir-ho bastant clar.

El matrimoni també està preocupat perquè pensen que els esdeveniments taurins estaran prohibits amb el pas el temps. L'única cosa bona d'aquest episodi és que el nen no podrà exercir la professió dels seus somnis.

«Tinc assumit que serà aficionat, però crec que quan sigui gran, amb tot el dolor del meu cor, no hi haurà curses de toros o estaran prohibides. Ho veig molt llunyà i no és una cosa que ara em preocupi excessivament», declara l'empresària.

El fill de Fran Rivera, en perill: «Me n'encarregaré jo»

Francisco Rivera és força contundent amb la premsa, però sempre intenta ser educat i, de tant en tant, té certs detalls. Ha aconseguit guanyar-se el respecte dels mitjans i es pot prendre certes llicències, com ara publicar fotos del seu fill, Curro.

Lourdes Montes acostuma a mostrar el nen a Instagram, sempre protegint la seva identitat, per demostrar que li encanten els toros. Pensa que en un futur aquesta professió acabarà morint i, en cas contrari, haurà de parar-li els peus: «Ja me n'encarregaré jo».

Curro podria ser un gran torero, ja que procedeix d'una saga llegendària del món taurí. El seu avi Paquirri es va convertir en una llegenda, però per desgràcia va morir en una plaça.

«És veritat que la genètica funciona perquè nosaltres no li hem fomentat res fora del que és normal perquè no ha viscut el seu pare torejant. Però, sorprenentment, li encanta i en lloc de veure dibuixos animats et demana que li posis una cursa de toros», declara Lourdes.

Francisco Rivera i Lourdes, sobre Curro: «És un trasto»

El matrimoni ha publicat moltes fotografies del seu fill a Instagram i el petit ha conquistat tot el públic. Lourdes va afirmar que des de petit apuntava maneres, ja que és molt mogut i alegre: «Es llença de cap a tot, és terrible».

Fran Rivera prefereix no donar massa detalls, ja que sap que en el món del cor són contraproduents. Ara, està centrat en els seus projectes televisius, però fa molt que no aprofundeix en la seva vida privada.

No obstant això, tothom sap que està vinculat amb Kiko Rivera, així que últimament es parla molt d'ell. És el gran enemic d'Isabel Pantoja, de fet va aprofitar la ruptura entre mare i fill per reaparèixer a la vida del cantant.

El més probable és que s'hagi posat en contacte amb ell després de la mort de la senyora Ana, però ningú en té cap prova. De moment, la premsa s'ha de centrar en el seu feliç matrimoni i en la nova promesa de les places: Curro.