Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Raphael i Manuel Martos

Raphael, en xoc després de revelar-se el secret del seu fill Manuel

El cantant se n'ha assabentat per la premsa

Raphael és un dels cantants més idíl·lics del nostre país. L'artista fa anys que omple escenaris i es nega a desaparèixer del tot pel que retirar-se, de moment, no està als seus plans. Tot i això, Raphael últimament està sent protagonista dels mitjans i no per la seva veu, sinó per la seva família.

De fet, se n'ha assabentat pels titulars roses de l'últim secret del seu fill Manuel Martos. Com s'ho ha pres l'artista?

Raphael no dona crèdit

És un dels cantants més gelosos de la seva vida privada. Tot i això, és sabuda la bona relació que té amb tots els seus familiars més propers. Raphael està casat des de fa més de 50 anys amb Natalia Figueroa i fruit de la seva relació van tenir tres fills: Manuel, Alejandra i Jacobo.

Primer pla de Raphael.
Raphael coneix les novetats de la vida sentimental del seu fill | Xarxes socials

Amb tots té una estreta relació, però les últimes hores aquesta s'ha pogut entelar i tot per revelar-se el secret del seu fill Manuel. Un que ja ho sabia tothom menys Raphael. De què es tracta? Ni més ni menys que la seva vida sentimental.

Es revela el secret

El fill de Raphael va saltar a la fama per la seva participació com a jurat a 'Operación Triunfo'. Ja tenia molt abans un paper important al món de la música, però no va ser fins aquell moment quan va tocar el cim.

Des d'aleshores, Manuel Martos no s'ha separat de les càmeres. Acudeix molt sovint a esdeveniments i no s'evadeix de les preguntes incòmodes dels periodistes. Tot i això, aquesta vegada no ha calgut que Manuel parlés, perquè les imatges parlaven per si soles.

I és que ja ha passat un temps des que el fill de Raphael i la seva exdona, Amelia Bono, confirmessin la seva separació. Ho van fer a través de les xarxes socials, amb un missatge on deixaven clara la seva amistat per sobre de tot.

«El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent. I continuarem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara», escrivien.

Imatge de perfil de Raphael i el seu fill Manuel Martos
Raphael ja coneix el secret del seu fill  | GTRES

Tot i això, aquesta bona relació ja ha arribat a nivells sospitosos. I és que l'exparella no és la primera vegada que va junta a esdeveniments, però l'última fotografia ha fet parlar.

L'esdeveniment que els traeix

Dimecres passat 1 de juny l'exparella va donar exemple de bona relació i van anar junts al concert que els Rolling Stone feien a Madrid. Encara que no van publicar fotografies en comú, la posició de les imatges que cadascú va penjar a les seves xarxes socials no donaven marge a error.

És tal la química que comparteixen des que es van separar, que els rumors ja sobrevolen pels passadissos de totes les redaccions. L'exparella podria haver reprès la relació, encara que les famílies de Manuel Martos i Amelia encara no ho sabrien.

Raphael dona un ensurt terrible

No és la primera vegada que Raphael dona un ensurt als seguidors. El cantant manté una estreta relació amb tots els fans, que no són pocs. Per això, algun moviment inesperat a la seva agenda professional és motiu de preocupació per a tots ells.

L'últim, sense anar més lluny, va passar la setmana passada. Raphael havia acceptat l'invitació de la periodista María Casado per acudir al programa 'Las tres puertas'. No obstant, Raphael no hi va poder anar.

«Estimats amics, escric per comunicar-vos que he donat positiu en covid. Afortunadament, sóc asimptomàtic i em trobo bé. Aquest és el motiu pel qual ahir no vaig poder assistir al programa 'Las tres puertas'», escrivia a Twitter.

Afortunadament, Raphael ja es troba en bones condicions ja que Múrcia, l'última ciutat on ha anat a cantar, n'és partícip.