Foto de Raquel Bollo mirant a càmera amb el rostre seriós en algun plató de Telecinco

Raquel Bollo revela qui ha fet que Manuel Cortés perdi 'Supervivientes'

Raquel Bollo sembla tenir molt clar qui n'és el responsable

Raquel Bollo és una mare abnegada que dona suport als seus fills en tot moment i que els defensa amb totes les armes. Així ho ha demostrat i ho continua demostrant com a defensora d'ells a 'Supervivientes'. Especialment ho està fent ara amb Manuel Cortés, que ha hagut d'abandonar el concurs per problemes de salut.

Raquel ha estat al seu costat els dies que ell ha estat hospitalitzat. I ara també ha estat el seu gran suport a la primera gala a què el jove ha acudit, on li han indicat qui és la gran responsable que hagi perdut vots per guanyar el 'reality'.

Raquel Bollo ensenya molt bé la lliçó a Manuel

La mare de Manuel Cortés sembla que aquests dies ha ensenyat molt bé la lliçó al jove. Sembla que li ha deixat clar com havia d'actuar quan es veiés al plató amb la seva cosina, Isa Pantoja. Aquesta ha estat molt crítica per allò que li ha dit al seu xicot, Asraf, i per les paraules que li ha dedicat a ella.

Captura de 'Supervivientes' amb Manuel Cortés amb un mocador al cap el 4 de juny de 2023
Raquel ha vist Manuel Cortés ser especialment dur. | Mediaset

Raquel Bollo ha assistit al moment en què el seu fill, a més de retrobar-se amb Katerina, ha topat cara a cara amb la seva familiar. Després dels conflictes que la noia ha tingut amb la seva mare, l'exconcursant ha estat implacable: sabia què és el que més mal li fa i ha dit:

«El meu concurs, per més que tu ho creguis, no viu de la teva parella. El meu concurs es tractava d'una altra cosa i són tres els moments que he discutit amb ell perquè no m'agraden gens les seves formes. La discussió més forta amb ell i per la qual salto és quan em va dir que jo venia la meva família a 'Sálvame'».

La noia no ha callat: «Si era així, per què no ho has dit abans? Ara m'ho he de creure. Després que has estat una setmana a l'hospital, ara vens a dir què t'ha dit suposadament Asraf, quan mai ho has comentat abans a palapa».

Aquestes paraules que han molestat Manuel: «Que poc em coneixes, som cosins, però que poc em trucaves per telèfon i que poc t'ajuntaves amb mi. Jo he estat a punt de morir-me a un hospital i el meu pare s'ha mort i tu mai no m'has trucat».

I ella ha respost: «Quin cop més baix que em diguis això. A mi no em pots retreure això perquè jo també t'he necessitat en alguns moments. I tu t'has posicionat al costat d'una altra persona que m'ha fet molt de mal. Llavors, aquí no traurem coses. El que és important aquí és que això no és la nostra vida personal, és un concurs. Jo t'he de jutjar pel que he vist al programa».

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés i Isa Pantoja discutint el 4 de juny de 2023
Raquel Bollo ha estat testimoni de la gresca entre el seu fill i la seva familiar. | Mediaset

Raquel Bollo pren la paraula i assenyala la responsable del desastre de Manuel

Raquel Bollo ha estat callada durant la conversa dels cosins, però ha decidit intervenir per ajudar el seu fill i atacar Isa: «Manuel, prou, perquè no has vist res i ella creu que t'ho he explicat tot. Des de primera hora ha tret la família».

En aquest punt, l'excol·laboradora de 'Sálvame' ha optat per assenyalar-la com la gran responsable del seu mal concurs. Ha dit a crits sobre això: «Quan tu la vas esmentar a ella, aquí a plató va dir: "Ui, el que ha dit el meu cosí… M'ho esperava de qualsevol concursant, però no d'ell". Aquí ella va capgirar el teu concurs. Sí, sí, ella».

I l'assenyalada li ha respost: «He estat tan respectuosa com he pogut. No fas cap favor al teu fill. Deixa'l, que sap defensar-se sol i ho hem vist». Tanmateix, Raquel, fora de si, ha afegit: «Ell no ha vist res i tu, que saps molt de televisió, li estàs prenent el pèl. Tu has fet servir molt la que saps que estimo (Isabel Pantoja) i m'he posat la cremallera».

Raquel Bollo, amb rostre somrient, al plató de 'Tierra de Nadie' el passat 23 de maig de 2023
Raquel ha tornat a enervar-se a plató. | Mediaset

Manuel, entre rialles, ha vist que la cosa ha anat a més. I és que Isa ha exposat: «Tu a mi no m'estimes i mira com et comportes. Si tant estimes la meva mare, no entenc que et posis així, la veritat, això em sembla molt lleig».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!