Foto del casament de Matías Prats Jr. i Clàudia Collado.

El fill de Matías Prats es casa a Catalunya amb la seva parella catalana

La celebració s'ha dut a terme a una localitat de la Costa Brava

Matías Prats és un dels presentadors de televisió més veterans que presenta els 'Informativos' aAntena 3. El seu fill, amb el mateix nom que ell, també és un presentador conegut que li fa la competència al seu progenitor presentant els esports a l'informatiu de Telecinco.

Aquest cap de setmana, Matías Prats Jr. ha passat per l'altar i ho ha fet a Sant Martí d'Empúries, a Catalunya. La localitat gironina és la terra natal de la núvia, la periodista Clàudia Collado, i per aquesta raó ha sigut el lloc escollit per celebrar una diada tan especial.

«Anem amb tot»

«Em caso al juny i estic molt il·lusionat. Em ve de gust. I que tinc 38 anys! Ja m'ha arribat l'hora i amb una persona molt especial», aquestes van ser les paraules emocionants de Matías Prats Jr, presentador dels esports als informatius de Telecinco, quan els periodistes l'interrogaven durant l'estrena d'una pel·lícula a Madrid.

Foto de Matías Prats Jr. i Clàudia Collado dins del cotxe nupcial.
Matías Prats Jr. i Clàudia Collado s'han casat aquest dissabte, 3 de juny. | GTRES

El jove presentador anunciava el seu matrimoni de la millor manera possible el passat mes de març, traient el seu costat més tendre i afectuós. «Estem molt bé. Jo estic enamorada d'ella, l'estimo molt. Estic desitjant casar-me amb ella i que arribi el dia», deia radiant de felicitat. 

Matías Prats Jr. s'ha involucrat molt en els preparatius del matrimoni, assegurant que el seu objectiu principal era «que es mengés bé durant el gran dia».

El matrimoni de Matías Prats Jr. i Clàudia Collado

Així doncs, Matías Prats, el fill del presentador d'Antena 3, s'ha casat amb la catalana Clàudia Collado,  que treballa per 'El Programa de Ana Rosa' a Telecincoel passat 3 de juny. La cerimònia ha tingut uns 150 convidats i s'ha fet a l'església gòtica de Sant Martí d'Empúries, situada al nucli antic de la ciutat.

La núvia ha lluït un conjunt original, sense veles ni joies extravagants. El seu look de matrimoni consistia amb un vestit blanc senzill amb una capa incorporada, i escot de ve baixa a l'esquena. Les sandàlies eren amb una mica de taló i de color verd i també portava un bonic ram de flors.

La combinació que ha portat, però, no ha acabat de convèncer a la gent. La revista ¡Hola!ha publicat a Instagram imatges de la celebració i ha caigut una gran allau de crítiques cap a la periodista. Des de comentar que el vestit de la núvia sembla de segona mà, fins a dir que les sandàlies són per anar a la platja.

Foto de Matías Prats i la seva parella Ruth Izcue al casament del seu fill Matías Prats Jr. i Clàudia Collado.
Matías Prats no es va voler perdre l'esdeveniment de l'any. | GTRES

En canvi, el nuvi ha portat un conjunt clàssic, amb una americana i pantalons de color blau marí. A sota, una camisa blanca i una corbata amb diferents un estampat de color blau.

Tot plegat ha sigut un dia perfecte que s'ha celebrat en el preciós poble de Sant Martí d'Empúries, una localitat de la Costa Brava que ara s'ha convertit en un espai encara més especial per als noucasats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!