Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Raquel Mosquera plorant.

Raquel Mosquera demana ajuda a la seva família per enfonsar Rociíto

Les noves i incendiàries declaracions de la filla de Rocío Jurado sobre Raquel Mosquera han provocat la polèmica

Amb la publicació del nou capítol d'En El Nombre de Rocío, una infinitat d'acusacions i d'especulacions han caigut sobre la imatge de la vídua de Pedro Carrasco. Durant l'últim capítol, la filla del boxejador ha desmentit totes les acusacions amb què ha estat assenyalada durant els últims anys. Entre elles, ha aclarit que ella mai no va heretar dos milions d'euros, cosa que va assegurar Amador Mohedano.

Rocío Carrasco va destapar la cara oculta de Raquel Mosquera

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco protagonitza 'En el nombre de Rocío' | Mediaset

Una altra de les grans acusacions que ha hagut de suportar Rociíto és la polèmica del pis de Paseo de la Habana. Raquel Mosquera va assegurar que Rocío Carrasco havia trucat per informar-se sobre l'habitatge just un dia després de morir el seu pare.

Davant d'això, Rocío va respondre: «No vaig tornar a Paseo de la Habana, tot el que tinc del meu pare són les seves fotografies i els seus rellotges, res més». La filla de Pedro Carrasco també va relatar al capítol que Raquel Mosquera s'havia apropiat de coses que no li pertanyien. Entre elles, del cinturó de campió de boxa del món.

Rocío Carrasco es va mostrar contundent. Al llarg de gairebé els 120 minuts que va durar el capítol, Rocío li va dedicar una infinitat de frases lapidàries. «La tomba no sé si la cuida, però a ell, que és a dins, no el va cuidar», relatava la filla de Rocío Jurado. Una de les insinuacions que més ha dolgut a Raquel és una que fa referència al seu passat a Alemanya.

«Ella ha d'explicar la història. Quan vivia a Alemanya, quan els seus pares van haver de venir d'Alemanya fins aquí amb ella molt petita… Ella ha d'explicar moltes coses de la seva vida» explicava Rocío, fent al·lusió que se centrarà únicament a parlar de la seva vida.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
El passat de Raquel Mosquera ha estat revelat | CatalunyaDiari

«Ha de parlar sobre la seva vida, no sobre la memòria dels altres, que la memòria dels altres és dels altres, ella en té una de pròpia».

La resposta de Raquel Mosquera

A través de les xarxes socials, la perruquera no ha dubtat a pronunciar-se sobre les declaracions de Rocío. Raquel ha optat per publicar una carta amb tota mena de detalls on es defensa de tot.

«Tot el teu documental està estudiat, meditat només per fer mal i amb molt d'odi, la pitjor malaltia que hi ha a la vida» explica Raquel.

Pel que fa a les insinuacions que Rocío va deixar entreveure sobre el seu passat a Alemanya, Raquel també ha respost:

«A veure si ho entens, pallassa, que jo vaig estar a Alemanya des dels tres anyets fins als sis anys amb els meus estimats pares, que van emigrar a Alemanya a treballar i van criar els seus cinc fills honradament, perquè no ens faltés de res».

«Jo faig el mateix, ja que així m'ho van ensenyar,  i també amb els meus fills. I així també els teus pares et van ensenyar a tu, però tu no ho fas, ja que  no vas aprendre del seu exemple» es defensava la vídua de Pedro Carrasco.

Raquel opta per desaparèixer dels mitjans

Després de la publicació de la carta, Raquel Mosquera ha decidit deixar passar un temps i desaparèixer del focus mediàtic. Tot apunta que l'exsupervivent s'ha refugiat en la família. En concret, en la seva germana Silvia, que va ser la seva defensora mentre Raquel participava a 'Supervivientes'.

Silvia ha parlat amb els mitjans sobre aquesta convulsa situació i ha estat contundent: «Fa temps que jo vaig sortir de la televisió. No vull parlar sobre això i no et diré com està Raquel, ho sento»