Raquel Mosquera, l'exdona de Pedro Carrasco, amb rostre seriós

Preocupació per Raquel Mosquera, ingressada per un nou brot psicòtic

Els draps bruts que Rocío Carrasco va treure a la llum en la seva docu-sèrie van deixar a la perruquera bastant tocada

Raquel Mosquera roman hospitalitzada. I és que qui va ser dona de Pedro Carrasco no està passant pel seu millor moment. De fet, és la segona vegada que ha de romandre ingressada durant aquest any.

Una nova recaiguda en el seu estat de salut

El programa 'Viva la vida' revelava aquest cap de setmana la trista notícia. La perruquera madrilenya tornava a un centre sanitari després de tenir un nou brot psicòtic. La vídua del boxejador espanyol pateix un trastorn de bipolaritat amb el qual ha de gestionar cada dia.

De moment, es desconeixen més detalls sobre la situació de la que va ser madrastra de Rocío Carrasco. No obstant això, des de l'espai televisiu estudiaven que aquest podria ser «un dels seus brots més grans».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest ingrés hospitalari té lloc tres mesos després que la filla de Rocío Jurado revelés els secrets més ben guardats del conflicte amb la família.

A la docu-sèrie sobre la seva vida, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la perruquera no va quedar en molt bon lloc. Cosa que també li va passar a la majoria dels quals un dia van ser el seu entorn més proper.

«Per a mi no existeix. Només en el que judicialment es refereix, en la resta per a mi aquesta persona no existeix. Seguiré com he fet fins ara, posant-ho tot en mans de la justícia», assenyalava llavors la filla de Rocío Jurado.

El seu nou pas per l'hospital arriba just després que l'ex d'Antonio David Flores anunciés la seva tornada a la televisió. La dona de Fidel Albiac ha tornat a Telecinco, aquesta vegada en qualitat de col·laboradora. Ara, ha trobat el seu lloc al plató de 'Sálvame' i sembla que hi haurà Rocío Carrasco per a estona.

El brot sorgeix després que hagi decidit posar en venda la casa en què ha viscut durant anys al costat del seu marit i els seus dos fills. La madrilenya va tenir una filla amb Tony Anikpe i després un nen amb Isi, la seva actual parella.

El seu conflicte judicial amb Belén Rodríguez tampoc l'ha ajudat molt en els últims temps. I és que la col·laboradora televisiva té un plet pendent amb la madrilenya.

A tot això, cal sumar-li els deutes que la perruquera revelava que tenia en una de les seves últimes entrevistes per a la revista 'Lecturas'.

Tot això sembla que ha aconseguit fer efecte en la salut de la madrilenya. Tants alts i baixos no li estan beneficiant a qui va ser el gran amor de Pedro Carrasco.

De moment, ni la mateixa perruquera ni ningú del seu entorn més proper han volgut pronunciar-se sobre la seva nova hospitalització. Tampoc es coneix si està previst que rebi l'alta hospitalària aviat, o és qüestió d'un període més llarg de temps.

La malaltia de Raquel Mosquera

El trastorn bipolar és una afecció de l'estat d'ànim. Aquesta provoca canvis de caràcter intens en les persones que la pateixen. Es caracteritza pels episodis maníacs amb els quals el pacient pot sentir-se extremadament eufòric, irritable o amb energia.

En altres ocasions, pot sentir-se trist o deprimit. A això se l'anomena episodi depressiu. Tots dos poden combinar-se i desestabilitzar encara més a qui pateix aquesta malaltia.

A més dels canvis d'ànim, el trastorn de bipolaritat afecta també al comportament, els nivells d'activitat i els d'energia.

Segur que després d'aquest contratemps de salut, la dona d'Isi té ganes de recuperar-se tan aviat com es pugui per tornar a casa amb la seva família. Junts podran desconnectar i gaudir de la tranquil·litat característica dels mesos estivals. I és que aquest està sent un any complicat per a la perruquera i es mereix un descans.