Acusen Alba Carrillo de l'ingrés a l'hospital de Raquel Mosquera: «Que la denunciï»

Alguns assenyalen que les paraules de la col·laboradora a 'Ya es mediodía' van provocar el brot psicòtic de la perruquera

Qui li diria a Alba Carrillo que les seves paraules tindrien la capacitat de fer que la salut mental de Raquel Mosquera es veiés afectada. Doncs això és el que apunten alguns defensors de la perruquera després que la model carregués contra ella per sortir en defensa de Rocío Carrasco, encara que va ser ella mateixa qui va posar en el punt de mira a la dona de Pedro Carrasco. Tot va succeir quan va assegurar que per a ella «aquesta persona no existeix», a més de revelar que no havia rebut algunes de les pertinences més estimades pel seu pare després de la seva mort.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'aquesta manera, Raquel Mosquera va treure l'artilleria pesant i va carregar contra Rocío Carrasco qualificant-la de materialista i fent que Alba Carrillo respongués: «Mai l'he vist amb qualsevol cosa de marca, ni amb una bossa bona ni amb una joia...» explicava. Tanmateix, no va ser això el que va provocar el disgust de Raquel, sinó el fet que la model posés en dubte la seva professió com a perruquera.

Assenyalen a Alba Carrillo com la culpable de l'ingrés de Raquel Mosquera

No és la primera vegada que Raquel Mosquera pateix un episodi relacionat amb la seva estabilitat emocional. En la ment de molts encara roman la imatge d'ella abocada en una finestra d'un centre, mentre mira amb els ulls perduts als mitjans de comunicació que l'enfoquen als voltants mentre murmura alguna cosa darrere dels finestrals. Després d'un temps allunyada de la televisió, el seu pas per 'Supervivientes' i posteriors intervencions en el 'Deluxe' parlant sobre el seu pas per l'illa i sobre Rocío Carrasco va ser l'última vegada que van fer que la perruquera trepitgés un plató de televisió.

Però, ara, ha tornat a ser notícia després que el seu nom sortís en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir vida'. Raquel Mosquera va tornar a tenir premsa al seu domicili i en el seu lloc de treball i sembla que la pressió mediàtica li ha acabat passant factura. I és que la perruquera ha hagut de ser ingressada, un fet al qual alguns usuaris de les xarxes socials assenyalen directament les paraules d'Alba Carrillo com les culpables d'aquest ingrés.

«Espero que Raquel la denunciï i que l'Alba no torni a dormir tranquil·la… Raquel, millora't!», publicava un usuari al costat del 'hashtag'  #Yonotecreorocío. Així doncs, està clar que la perruquera compta amb seguidors que segueixen creient en el seu testimoni i carreguen contra la col·laboradora de 'Ya es mediodía', per haver provocat amb les seves declaracions que Raquel Mosquera patís un atac psicòtic.

Les dues 'víctimes' d'Alba Carrillo

Si l'ingrés de Raquel Mosquera no fos suficient, a aquest cal sumar-li el que també va patir el seu marit Isi. Sembla que l'estat de la perruquera va ser de tal magnitud que fins i tot el seu marit va acabar rebent assistència mèdica. El brot psicòtic que va patir Raquel en veure's de nou en el focus de la notícia va agafar per sorpresa a Isi, arribant a afectar el fet de veure la seva dona en aquest estat.

Segons expliquen, la perruquera va perdre la noció de la realitat i Isi va decidir portar-la a urgències. I, un cop establert el seu ingrés en l'àrea de psiquiatria, el marit de Raquel Mosquera va patir un atac d'ansietat pel qual va haver de rebre assistència mèdica.

Ara, els fans de Raquel Mosquera esperen que es recuperi tan aviat com sigui possible, i interposi mesures legals contra Alba Carrillo per les seves declaracions a 'Ya es mediodía' i que, segons això, han provocat el brot de la perruquera.

«La senyora aquesta que és el paradigma del bon gust, jo no aniria a la seva perruqueria així em matessin, encara que tingués cinc quilòmetres d'arrel. Partint de la base d'aquesta dona que, amb aquest estilisme, es diu perruquera…», van ser algunes de les perles que va deixar anar Alba Carrillo. «No permeto que ningú jugui amb el pa dels meus fills!», va defensar-se Raquel Mosquera hores abans que hagués de ser ingressada a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari